Terug naar iPhone SE 2022 kopen? Prijs nu al flink gezakt: tot 23% korting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE 2022 kopen? Prijs nu al flink gezakt: tot 23% korting

Door Ward Edema9 augustus 2022 10:002 min. leestijd0

Wil je de iPhone SE 2022 kopen? Dan is er goed nieuws: de prijs zakt al sinds de lancering gestaag, waardoor je nu al tot 23% korting krijgt. Hier vind je de deal.

ftr_136_event

iPhone SE 2022

De iPhone SE 2022 is het allernieuwste iPhone-model, en werd in maart van dit jaar gelanceerd. Hij heeft de nieuwste Apple A15 Bionic-chip – de snelste mobiele chip van dit moment – en zal daardoor nog jarenlang updates ontvangen.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ook heeft de nieuwe SE ten opzichte van het vorige model Deep Fusion en Slimme HDR 4, waarmee je nog veel betere foto’s maakt, en voor het eerst ondersteuning voor 5G. De rest is een bekend verhaal: een 12-megapixel camera, thuisknop, en het oude vertrouwde design – met wat nieuwe kleurtjes.

iPhone SE 2022 kopen

De iPhone SE 2022 heeft een adviesprijs van € 529, en is daarmee 50 euro duurder dan de iPhone SE 2020. Voor dit bedrag krijg je 64 GB opslag.

Nu is de prijs flink afgenomen bij Amazon.nl. Je betaalt daardoor tot 23% minder, waardoor de prijs onder die van het oude 2020-model is gezakt. Nu kunnen we de nieuwe SE écht de goedkoopste iPhone noemen!

Let op: dit soort acties zijn vaak van korte duur. Mocht de actie verlopen zijn, probeer dan alsnog af en toe te kijken: soms komen kortingen op Amazon.nl namelijk weer terug als er weer voorraad is.

Meer deals

Wil je in de toekomst direct het laatste nieuws rondom Apple en andere Apple-deals in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar