Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone SE 2022 kopen? Prijs flink gezakt: tot 24% korting

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone SE 2022


Lees verder na de advertentie

Wil je de iPhone SE 2022 kopen? Dan is er goed nieuws: de prijs is de laatste tijd flink gezakt, waardoor je nu tot 24% korting krijgt. Hier vind je de deal.

ftr_136_event

iPhone SE 2022

De iPhone SE 2022 is de allernieuwste uitvoering van Apple’s budget-iPhone, en werd in maart vorig jaar gelanceerd. Hij heeft de Apple A15 Bionic-chip – een van de snelste mobiele chips van dit moment – en zal daardoor nog jarenlang updates ontvangen.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ook heeft de iPhone SE 2022 ten opzichte van het vorige model Deep Fusion en Slimme HDR 4, waarmee je nog veel betere foto’s maakt, en voor het eerst ondersteuning voor 5G. De rest is een bekend verhaal: een 12-megapixel camera, thuisknop, en het oude vertrouwde design – met wat nieuwe kleurtjes.

Heb je ook nog een hoesje nodig? Dit is onze aanrader voor een hoesje voor de iPhone SE 2022.

iPhone SE 2022 kopen

De iPhone SE 2022 heeft een adviesprijs van € 559, en is daarmee veel duurder dan de iPhone SE 2020. Voor dit bedrag krijg je 64 GB opslag. Nu is de prijs echter flink afgenomen bij Bol.com. Je betaalt daardoor tot 24% minder, waardoor de prijs ver onder die van het oude 2020-model is gezakt. De nieuwe SE is hierdoor de goedkoopste nieuwe iPhone die je op dit moment kunt krijgen.

Let op: dit soort acties zijn vaak van korte duur. Mocht de actie verlopen zijn, probeer dan alsnog af en toe te kijken. Soms komen kortingen op Bol.com namelijk weer terug, en de prijs kan nogal schommelen. Wil je liever zicht op de meest actuele prijs? Kijk dan naar onze prijsvergelijker:

Meer deals

Wil je in de toekomst direct het laatste nieuws rondom Apple en andere Apple-deals in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!