Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 2019

‘iPhone 2019: Apple-logo krijgt andere plek (en dat is niet alleen voor de mooi)’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 2019 Apple logo


Lees verder na de advertentie

Dinsdag gaat Apple de nieuwe iPhone 2019 presenteren. Qua ontwerp zal er niet veel veranderen ten opzichte van vorig jaar. Eén detail: het Apple-logo verschuift naar het midden van het toestel. Maar waarom dan?

iPhone 2019: Apple-logo verplaatst

Van de nieuwe iPhone 2019 wordt aangenomen dat deze bilateraal draadloos opladen ondersteunt. Dat wil zeggen dat je met de iPhone andere apparaten draadloos kunt opladen, bijvoorbeeld de AirPods en de Apple Watch. Je legt deze dan op de achterkant van de iPhone. De positie komt daarbij nogal nauw; het Apple-logo geeft aan waar precies je de apparaten moet plaatsen.

Eerder deze zomer waren er ook al andere geruchten over het logo op de achterzijde van de iPhone. Voor het eerst zou namelijk het woord ‘iPhone’ achterwege worden gelaten. Als dit allemaal klopt, zal de achterkant van de nieuwe iPhone er zo uitzien:


kooptip

Apple-keynote 10 september

Dinsdag presenteert Apple de nieuwe iPhone. We verwachten een luxe model (iPhone 11 Pro (Max)) en een instapmodel (iPhone 11). De telefoons krijgen waarschijnlijk een sterk verbeterde camera en een verbeterde vorm van Face ID. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Bloomberg