Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone 2018 iPhone XR iPhone XS

Nieuwe dummy-video’s onthullen iPhone 9 en iPhone X Plus

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 2018 dummy video


Lees verder na de advertentie

Volgende maand al presenteert Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 2018-modellen. Hoe die eruit gaan zien? Twee korte video’s met dummy-versies van de toestellen geven alvast een mooie indicatie.

iPhone 2018 dummy video

We verwachten dit jaar drie nieuwe iPhone 2018-modellen. Twee oled-modellen met een scherm van 5,8 en 6,5 inch, en daarnaast een goedkoper lcd-model van 6,1-inch. In de video’s van Tiger Mobiles zien we twee van de drie nieuwe modellen. Het kleine toestel in de video’s is de 6,1-inch ‘iPhone 9’, zeg maar het budget-model van dit jaar. Daarnaast zie je de 6,5-inch iPhone XS Max, die zich ook onderscheidt door de dubbele camera.

Het gaat dus om dummy-modellen, gebaseerd op gelekte bouwtekeningen uit Apple’s toeleveringsketen. Dummy’s werken niet echt, ze zijn gemaakt om je een idee te geven van hoe groot ze zijn en hoe ze eruitzien. Ze geven dus niks prijs over eventuele nieuwe functies. Fabrikanten van iPhone-accessoires gebruiken deze dummy’s – denk aan fabrikanten van hoesjes.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De dummy’s in de twee video’s lijken behoorlijk in lijn te zien met geruchten die circuleren rondom de nieuwe iPhones. Eerder deze week verschenen er ook al foto’s met iPhone 2018-dummy’s. Je ziet beide video’s hieronder.

Keynote van Apple in september

Naar verwachting geeft Apple volgende maand een keynote met daarin de nieuwe iPhone 2018. Daarnaast zien we waarschijnlijk ook een nieuwe iPad Pro, waarvan het gloednieuwe design inmiddels ook al is gelekt. Wil je op de hoogte blijven van het laatste iPhone 2018-nieuws, meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

[relatedissue]