Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn de 5 beste accessoires voor de iPhone 15 (Pro)

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 15 accessoires

De iPhone 15 (Pro) is een geweldige telefoon. Maar zoals bij elke smartphone, vergroot je het plezier met de juiste accessoires. Hieronder vind je onze 5 favoriete accessoires die je voor de iPhone 15 kunt krijgen.

Lees verder na de advertentie

5 accessoires voor de iPhone 15

Of je nu je iPhone 15 (Pro) wilt beschermen, de functionaliteit wilt uitbreiden of simpelweg het meeste uit je apparaat wil halen: het kan door wat accessoires aan te schaffen. Hieronder lichten we vijf accessoires uit die handig zijn als je een iPhone 15 of iPhone 15 Pro hebt.

1. Rosso Elite

Rosso Elite standaard

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De iPhone 15 (Pro) is een chique telefoon, dus daar past een stijlvol hoesje bij. Wat ons betreft gaat er dan niets boven echt leer en we zijn enthousiast over de Rosso Elite. Dit is een leren bookcase die niet alleen chique aanvoelt, maar die ook een extra functie heeft.

Vouw je de case open, dan heb je ruimte voor drie pasjes. Door een extra vouw is het ook mogelijk om de iPhone als een standaard op tafel te plaatsen: ideaal voor het kijken naar video. Hij heeft ook een magneetring voor MagSafe en je kunt kiezen voor zwart, lichtbruin of bruin leer. Meer over onze bevindingen lees je in onze Rosso Elite review.

2. Buddi 2 CarPlay Adapter

De Buddi 2 CarPlay Adapter is een populaire adapter waarmee je je iPhone 15 draadloos verbindt met je auto. Zo kun je Apple CarPlay in je auto gebruiken zonder dat je je toestel iedere keer aan een kabeltje moet hangen. De CarPlay Adapter plug je in via de usb-poort van je auto, en is eenvoudig te installeren. Zo heb je altijd snel toegang tot verschillende iPhone-apps, zoals kaarten, muziek en podcasts. Bekijk ook onze Buddi Play 2 review.

3. Nillkin Screenprotector

De iPhone 15 heeft een prachtig scherm – en dat wil je graag zo houden. Hoewel het toestel voorzien is van een sterk Ceramic Shield, is het haast onvermijdelijk dat er toch wat (kleine) krassen verschijnen. Met de screenprotector van Nillkin is je iPhone 15 extra goed beschermd tegen krassen en barsten en een speciale coating voorkomt viezigheid op het display. Hij is ook dun (0.33 mm) en laat veel licht door, waardoor je nauwelijks merkt dat er een screenprotector op je iPhone-scherm rust.

4. Duzonna T3 Adapter

Jouw iPhone 15 kan snelladen met een vermogen van ruim 20 Watt, maar dan heb je wel een oplaadblok nodig dat dit ondersteunt. De originele 20 W usb-c-adapter van Apple kost € 25, maar er zijn goedkopere alternatieven.

De Duzonna T3 bijvoorbeeld. De adapter kost een tientje minder, maar laadt jouw iPhone 15 net zo vlug op. Zo is je batterij binnen no-time weer vol. Ook fijn: wanneer je toestel op 80 procent is, schakelt het oplaadblok over naar het zogeheten trickle charging. Zo wordt overladen en onnodige schade aan je iPhone-batterij voorkomen.

5. Magnetische draadloze oplader

Of het nou op je bureau is, of op de slaapkamer: op plaatsen waar je je iPhone regelmatig oplaadt gaat er niets boven MagSafe. Een MagSafe-oplader heeft een magneetfunctie, waardoor de iPhone 15 zich er magnetisch aan vastklikt. Dit werkt een stuk handiger dan het prikken met een usb-c-kabeltje.

Je hebt er wel een MagSafe-oplader voor nodig. De versie van Apple kost vijf tientjes, maar er zijn alternatieven. De MagSafe-oplader van Mobilize (€ 19,95) bijvoorbeeld. Die laadt net zo snel (15W) en zorgt net zo goed dat de iPhone 15 op z’n plek blijft zitten. Een kabeltje is inbegrepen, maar je hebt er nog een oplaadblok bij nodig.