Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘iPhone 13 Pro wordt iets dikker en krijgt kleinere notch’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 13 pro camera


Lees verder na de advertentie

Hoe gaat de nieuwe iPhone eruitzien? Waarschijnlijk heeft hij bijzonder veel gemeen met zijn voorganger. Nieuwe 3D-renders van de iPhone 13 Pro tonen het mogelijke ontwerp, en dat heeft een paar kleine veranderingen. Tech-blog 91Mobiles heeft de renders verkregen van ‘anonieme bronnen binnen de industrie’. De afbeeldingen verklappen dat er wat gaat veranderen aan de notch (de inkeping boven in het scherm) en aan het camerasysteem.

iPhone 13 Pro renders: nieuw ontwerp

iPhone 13 notch render

Een steeds weer terugkerend gerucht is dat de iPhone 13 een kleinere notch krijgt, en dat zien we ook weer terug op deze afbeeldingen. Apple bespaart ruimte door de oorspeaker te verplaatsen naar de bovenzijde van de iPhone. Eerder lekten er ook al foto’s van de voorpanelen van de iPhone 13, met daarop de kleinere notch.

De renders geven ook de indruk dat de iPhone 13 Pro straks een grotere camera krijgt. Dat sluit aan bij de geruchten over grotere sensors voor de iPhone 13 Pro. En waar de iPhone 12 Pro Max nu als enige iPhone optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving heeft, geldt dat straks ook voor de minder luxe modellen. Ook dat past dus in het plaatje.


kooptip

91Mobiles zegt ook de afmetingen van de iPhone 13 Pro te kennen: 146,7mm x 71,5mm x 7,6mm. Dat betekent dat de maten gelijk blijven, met uitzondering van de dikte. Het toestel wordt 0,2 mm dikker en dat zou te maken kunnen hebben met een grotere batterij.

iPhone 13 in september

91mobiles heeft eerder soortgelijke informatie gelekt over de vierde generatie iPad Air, en die bleek achteraf helemaal te kloppen. Ook lekten ze CAD-renders van de iPad Pro 2021, maar daarvan is het nog afwachten of deze correct zijn. De renders lijken heel goed aan te sluiten bij de meest plausibele geruchten van dit moment, maar zouden natuurlijk ook juist op die geruchten gebaseerd kunnen zijn. In september weten we het: dan moet de iPhone 13 verschijnen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: via MacRumors