Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Black Friday bij Bol.com: de 6 beste tech-deals (én Apple-deals!)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Bol Black Friday 2023

Het is Black Friday bij Bol.com, en dat betekent een forse hoeveelheid leuke tech-deals. Wij zetten de beste voor je op een rij.

Lees verder na de advertentie

Black Friday bij Bol.com

Hoewel Black Friday officieel pas op 24 november is, beginnen veel webshops al een week eerder met allerlei deals. Zo ook Bol.com, die vandaag gestart is met zijn Black Friday Week. Daarin zit voor iedereen wel iets, maar met name als het om gadgets en tech gaat zijn er grote kortingen.

Om door de bomen toch nog het bos te kunnen zien, hebben we een paar van de beste Bol.com Black Friday-deals voor je op een rij gezet. En uiteraard kun je ook zelf gaan speuren op Bol.com! Let op: de deals verlopen doorgaans vrij snel, waardoor de prijzen in dit artikel soms niet overeenkomen met de huidige prijzen.

kooptip

1. iRobot Roomba 697

iRobot Roomba

Heb je altijd al eens je huis willen upgraden met een robotstofzuiger? Of heb je er eentje nodig voor die ene verdieping die nog geen schoonmaakhulpje heeft? De iRobot Roomba 697 is nu erg voordelig. Voor € 179 haal je een robotstofzuiger in huis die slim onder je meubilair, langs randjes en over tapijten schoonmaakt. En je bedient hem gewoon met Siri, Alexa of Google Assistent – of je laat hem gewoon op schema rijden.

2. Sony PlayStation 5

PS5 PlayStation 5

Toen de PlayStation 5 ten tijde van corona op de markt kwam, was hij extreem moeilijk te verkrijgen. Die tijd is gelukkig voorbij, en je kunt hem nu al binnen een dag in huis hebben – en dat voor € 429. In de tussentijd is hij alleen maar beter geworden, met meer games zoals Marvel’s Spider-Man 2, Horizon: Forbidden West en God of War: Ragnarok, en handige extra softwarefeatures. Oftewel: nu is hét moment om een PS5 in huis te halen.

3. Apple iPhone 13

De iPhone 13 is dan weliswaar twee jaar oud, hij is verre van achterhaald. Met zijn snelle A15 Bionic-chip, hoogwaardig oled-scherm en scherpe camera’s heeft hij ontzettend veel overeenkomsten met de nieuwere iPhone 14, maar dan voor een veel lagere prijs. En dat geldt nu al helemaal, gezien de iPhone 13 nu nóg goedkoper is met Black Friday.

4. Google Chromecast met Google TV

De nieuwe Google Chromecast is het eerste model met zijn eigen complete besturingssysteem: Google TV. Hierdoor kun je hem helemaal zonder je iPhone bedienen, gewoon met een afstandsbediening en ingebouwde apps voor al je streamingdiensten. Dit is daarmee verreweg de goedkoopste manier om een ‘domme’ tv slim te maken.

5. Samsung T7 Shield

MacBook Samsung t7 shield

Heb je een MacBook, en word je opslag toch wat krap? Met de Samsung T7 Shield breid je je opslag uit met maar liefst 2 TB (2000 GB). Bovendien is de T7 Shield echt gemaakt om mee te nemen, met een compact ontwerp en een stevige body. En door de ssd-techniek is hij ook nog eens razendsnel.

6. Apple Watch Ultra

De eerste Apple Watch Ultra uit 2022 is dan wel niet meer het ultieme Apple-horloge – die titel gaat naar de Ultra 2 – het is nog steeds een fantastisch ding. Hij heeft het grootste display in welke Watch dan ook, een lange accuduur, een extreem nauwkeurige GPS en ingebouwde ondersteuning voor 4G. En je kunt er zelfs mee duiken!