Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Concept: gaat de iPhone 13 mini er zo uitzien?

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties
iPhone 13 mini concept


Lees verder na de advertentie

De iPhone 13 mini verschijnt dit najaar, en er wordt al druk gespeculeerd over wat er anders en beter zal zijn aan dit toestel. De meest opvallende geruchten komen nu samen in een mooi iPhone 13 mini-concept van de website Svet Apple.

iPhone 13 mini concept

De opvallendste verandering voor wat betreft de iPhone 13 mini is de camera. De twee lenzen op de iPhone 12 mini zijn onder elkaar geplaatst, bij de iPhone 13 zou Apple kiezen voor een diagonale opstelling. De lenzen zijn linksboven en rechtsonder op de cameramodule geplaatst.

De iPhone 13-modellen zouden ook een kleinere notch (hapje uit het scherm) krijgen. De notch zou zo’n dertig procent kleiner worden dan tot nu toe het geval is. De renders laten zien hoe dat uitpakt op de 5,4-inch iPhone 13 mini. De iPhone 13 mini kleuren zijn nog niet bekend, maar in het concept is niet voor niets voor rood gekozen. Die kleur is er de laatste jaren altijd als optie bij de instapmodellen.

Laatste kleine iPhone?

Het zou trouwens zomaar kunnen dat de iPhone 13 mini de laatste miniatuur iPhone wordt. De betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo rapporteerde eeerder deze week dat de line-up er in 2022 anders uit gaat zien. Apple zou dan twee 6,1-inch iPhones presenteren: de iPhone 14 en de iPhone 14 Pro. Daarnaast verschijnen er twee 6,7-inch iPhones: de iPhone 14 Max en de iPhone 14 Pro Max. Lees hierover ook ons artikel ‘Apple stopt met iPhone mini: focus op grote iPhones’.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: Svet Apple