Terug naar Pre-order: iPhone 12 voorverkoop is gestart!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Pre-order: iPhone 12 voorverkoop is gestart!

Door Laura Grootaarts16 oktober 2020 14:003 min. leestijd4

De voorverkoop van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro is van start gegaan! Sinds vanmiddag om 14:00 uur zijn de nieuwe iPhones te pre-orderen.

iPhone 12

Voorverkoop iPhone 12 in fases

Afgelopen dinsdag heeft Apple tijdens een speciaal event in totaal vier nieuwe 5G-iPhones aangekondigd. Maar die zijn nog niet allemaal vandaag al te koop. Vandaag kun je alvast de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro bestellen (beide 6,1-inch modellen). Over precies een week, op vrijdag 23 oktober, heb je ze dan op z’n vroegst in huis. Dan ligt de iPhone 12 in de winkel, officieel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Heb je je zinnen gezet op een iPhone met een afwijkend formaat? De iPhone 12 mini (de kleine variant van de iPhone 12)? Of de iPhone 12 Pro Max (de grote variant van de iPhone 12 Pro)? Dan moet je nog even geduld hebben. Daarvan start de voorverkoop op vrijdag 6 november, op 13 november liggen ze in de winkels.

Bereid je voor

Tijdens de voorverkoop kan het snel gaan. Als je op dat moment pas na gaat denken over welk toestel je precies wilt hebben, vis je sowieso achter het net. Daarom is het goed om je vooraf al de volgende vragen te stellen:

  • Wil ik de iPhone 12 Pro met de drievoudige camera, LiDAR-scanner en het wat stemmigere design? Of wordt het de iPhone 12 met de dubbele camera, wat een meer dan uitstekend instapmodel is?
  • Welke kleur wil je? De iPhone 12 is er in zwart, wit, rood, blauw en groen. De iPhone 12 in goud, zilver, grafiet en blauw.
  • Hoeveel opslag heb je nodig? Bij het instapmodel kun je kiezen uit 64, 128 en 256 GB. De Pro heeft 128, 256 of 512 GB. De hoeveelheid opslag die je kiest, bepaalt de prijs. Daarover zo meer.
  • Heb je een geschikte lichtnetadapter in huis? De iPhone 12 (Pro) wordt geleverd met enkel een Lightning-naar-usb-c-kabeltje. Voor de adapter moet je zelf zorgen. Het nieuwe kabeltje past niet in het oude oplaadblokje van je iPhone. Wel zo handig om dus meteen een adapter te kopen.

iPhone 12 pre-order: waar

iPhone 12 verpakking

De voorverkoop is een online aangelegenheid. Om 14.00 uur startte de iPhone 12 voorverkoop bij Apple, op hun website en in de Apple Store-app. Maar spreid je winkansen: je kunt ook bij andere winkels terecht. Bijvoorbeeld bij MediaMarkt, Bol.com, Mobiel.nl en Amac. Daarnaast begint de iPhone 12 pre-order ook bij grote providers als KPN en T-Mobile, die hiervoor aparte pagina’s hebben aangemaakt.

Mocht je nou toch te laat zijn: bij Coolblue start de voorverkoop van de nieuwe iPhones aanstaande maandag 19 november:

Wat kost de iPhone 12

Ten slotte vermelden we nog de iPhone 12 prijzen. Dit zijn de adviesprijzen die Apple hanteert, je moet dus zeker niet meer dan dit betalen.

  • 64 GB – € 909
  • 128 GB – € 959
  • 256 GB – € 1079

iPhone 12 Pro

  • 128 GB – € 1159
  • 256 GB – € 1279
  • 512 GB – € 1509

In ons artikel iPhone 12 versus iPhone 12 Pro lees je wat de verschillen zijn tussen de toestellen die vandaag in de voorverkoop gaan.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Matthijs
Lezer
Matthijs

Heb nog iPhone 6s, is drama! Steeds uitval op 40% batterij procent en geheugen is ook iets te weinig 125 GB. Wat te doen? Overstappen naar iPhone 11 of iPhone 12?

Fred Serrien
Lezer
Fred Serrien

Waarom geven jullie bij iCreate – in dit geval – alleen info over de situatie in Nederland, terwijl jullie toch goed zouden moeten weten dat jullie magazine ook in België verkocht wordt?