Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wanneer is de iOS 17.3 release date?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iOS 17.3 beta 2 teruggetrokken

Apple werkt momenteel hard aan de volgende update voor de iPhone, maar wat is de iOS 17.3 release date?

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws, zoals over de release van iOS 17.3? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iOS 17.3

iOS 17 is het huidige besturingssysteem van de iPhone. Het werd vorig jaar aangekondigd, tijdens de jaarlijkse WWDC in juni. De maanden daarna werd de software volop getest, met bèta-versies voor zowel ontwikkelaars als het gewone publiek. En in oktober was het zover: Apple bracht iOS 17 uit voor alle iPhone-gebruikers met een compatibel toestel.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple heeft inmiddels twee updates uitgebracht voor het besturingssysteem – iOS 17.1 en iOS 17.2 – maar binnenkort volgt iOS 17.3. Met deze update komen er weer wat nieuwe functies naar je iPhone. Denk hierbij aan ‘Bescherming voor gestolen apparaat‘: een extra beschermlaag voor je iPhone waarmee je iPhone waardeloos wordt voor dieven. En heb je een abonnement op Apple Music, dan krijg je ook toegang tot de Gemeenschappelijke afspeellijsten. Maar vanaf wanneer kun je de functies gebruiken? Oftewel, wat is de iOS 17.3 release date?

iOS 17.3 release date

Een concrete iOS 17.3 release date is niet bekend, maar Apple heeft inmiddels bevestigd dat de update volgende week verschijnt. Dit deden ze in een persbericht waarin de Black Unity Collection van 2024 werd aangekondigd. Bij deze collectie hoort namelijk een nieuwe achtergrond – de nieuwe Unity Bloom-wallpaper – en in een voetnoot van het persbericht staat dat die volgende week wordt gelanceerd, als onderdeel van iOS 17.3 en iPadOS 17.3.

Lang verhaal kort: volgende week verschijnt iOS 17.3! Wij verwachten op maandag- of dinsdagavond. Zodra de update uit is, kun je hem downloaden en installeren via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’.