Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 17 RC is uit: met 20+ nieuwe beltonen!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 17 bèta


Lees verder na de advertentie

Aanstaande maandag 18 september verschijnt iOS 17. Gisteren heeft Apple de iOS 17 release candidate (RC) uitgebracht. Oftewel: de allerlaatste bèta voor het verschijnen van de officiële release. Op de valreep heeft Apple zelfs nog iets nieuws toegevoegd, iets wat niemand nog zag aankomen in dit stadium.

iOS 17 beta

iOS 17 komt eraan, met nieuwe beltonen

Apple heeft gisteren tijdens het Wonderlust-event aangekondigd dat iOS 17 verschijnt op maandag 18 september en daarmee werd al duidelijk dat het einde van de testfase nadert. Vrij snel daarna kwam de RC beschikbaar. Twee weken terug verscheen iOS 17 bèta 8, en toen dachten we dat de software al helemaal uitgekristalliseerd was. Er werden op dat moment dan ook geen nieuwe functies meer toegevoegd.

iOS 17 beltonen


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Maar op de valreep is er nu dan toch een extraatje: Apple heeft voor het eerst in jaren nieuwe ringtones toegevoegd. Er zijn in totaal meer dan twintig nieuwe beltonen en meldingsgeluiden bij gekomen. Die kun je gebruiken voor inkomende telefoongesprekken, maar ook sms-berichten, e-mails of agenda-waarschuwingen. De nieuwe ringtones hebben een veel prominentere haptische feedback.

En nog veel meer functies!

iOS 17 is de grote update van dit jaar en brengt talloze vernieuwingen naar je iPhone, en die hebben we allemaal al gezien in eerdere bèta’s. Zo is er de Stand-by functie voor aangepaste wekkers en klokjes, Check-in om mensen te laten weten dat je veilig je bestemming hebt bereikt, en nieuwe contactposters die je deelt via NameDrop. Je leest er meer over in ons dossier over iOS 17:

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws en handige tips ontvangen voor iOS 17? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!