Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids ūüéß
Cover van

Waarom je in iOS 17 gemakkelijker een boodschappenlijstje kunt maken

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iOS 17 boodschappenlijstje


Lees verder na de advertentie

Met iOS 17 wordt je iPhone weer net wat handiger, ook bij het maken van een boodschappenlijstje. De Herinneringen-app krijgt hier namelijk een handige nieuwe functie voor. Dit moet je weten.

iOS 17 boodschappenlijstje

Wanneer je een lijstje maakt in de Herinneringen-app, kun je in iOS 17 voortaan de optie ‘Boodschappen’ aanvinken. Hiermee worden alle producten die je toevoegt automatisch verdeeld in passende categorie√ęn. Zo belanden je speklappen en schnitzels in de categorie ‘Vlees’, en je Haribo-zakjes in ‘Snacks en Snoep’. Soms herkent de app al aan de merknaam waar een product in thuishoort. Op deze manier heb je een beter overzicht van alle boodschappen die je nodig hebt.

Overigens kun je die categorie√ęn ook verder naar je hand zetten. Zo kun je de volgorde ervan veranderen: denk bijvoorbeeld aan de lay-out van jouw lokale supermarkt, ga na welke producten je hier als eerste tegenkomt, en pas de volgorde daarop aan. Op die manier voorkom je dat je steeds heen en weer moet sjouwen. Nog handiger is dat je je eigen categorie√ęn kunt toevoegen ‚Äď mocht er nog een ontbreken. En dit hoef je maar eenmalig te doen, want de app onthoudt al je voorkeursinstellingen.


kooptip

Kan je iPhone een bepaald product niet plaatsen? In dat geval blijft hij ongecatoriseerd. Controleer dit dus even voordat je met je winkelkarretje of boodschappenmandje op pad gaat ‚Ästanders loop je deze producten misschien mis.

Alles over iOS 17

iOS 17 is de volgende grote software-update voor je iPhone, maar wanneer kun je hem verwachten? Helaas duurt dat nog wel even: de iOS 17 release vindt dit najaar pas plaats, waarschijnlijk in september. Tot die tijd praten we je echter graag bij over alle nieuwe functies die naar je iPhone komen, zodat je straks al helemaal voorbereid bent. Ontdek bijvoorbeeld de volgende artikelen:

Wil je in de tussentijd ook wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Waaronder over iOS 17? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!