Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

iPhone SE is goedkoper dan ooit door Black Friday 2020

Auteur: Koen van Ekeren
6 reacties
black Friday iPhone se 2020


Lees verder na de advertentie

Met Black Friday moet je uitkijken voor nepaanbiedingen, maar sommige producten zijn wel degelijk flink in prijs verlaagd. De iPhone SE is daar een van. Het toestel had al een aantrekkelijke prijs, maar dankzij Black Friday is de iPhone SE 2020 nog goedkoper geworden.

Black Friday: iPhone SE 2020

De iPhone SE is vrij nieuw: de instap-iPhone werd in april 2020 uitgebracht. Bij Apple heeft de SE een startprijs van € 489 en tot Black Friday klampten andere (online) winkels zich ook vast aan deze prijs. Dat was al een goede deal voor een nieuwe iPhone uit 2020, maar nu is hij verder in prijs gezakt.

Bij Bol.com is de prijs van de iPhone SE (64 GB) momenteel het laagst: € 429. Coolblue hanteert dezelfde prijs: € 429. Ook voor de modellen met meer opslag zijn er kortingen. Per opslagcapaciteit hebben we voor je de beste prijzen uitgezocht:

  • iPhone SE (64 GB) € 428 bij Bol.com
  • iPhone SE (128 GB): € 479 bij Coolblue
  • iPhone SE (256): € 529 bij Coolblue

Dit artikel werken we gedurende de dag bij. Heb je gezien dat de iPhone SE 2020 in een andere winkel nog goedkoper wordt aangeboden? Laat het dan weten in de reacties.

Andere iPhones


kooptip

Niet alleen de iPhone SE is in prijs verlaagd, dat geldt ook voor andere iPhones. Vooral de iPhone 11 en iPhone XR zijn flink in prijs gezakt. Een overzicht van de beste aanbiedingen vind je in het artikel Black Friday 2020: de beste iPhone deals op een rij.

Meer Apple-deals

Waar moet je als Apple-liefhebber zijn? Vandaag houdt iCreate de beste Apple Black Friday deals voor je in de gaten. Bekijk daarvoor de Apple Black Friday Deals 2020. Daar lees je ook wat goede aanbiedingen zijn voor als je een Mac, iPad, AirPods, of een ander Apple-apparaat koopt.

Lees bijvoorbeeld ook: