Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Black Friday 2020: nu al stuntprijzen voor AirPods en accessoires

Auteur: iCreate
0 reacties
accessoires


Lees verder na de advertentie

Het zal je niet ontgaan zijn dat Black Friday voor de deur staat. Aanstaande vrijdag 27 november is het zover. Maar sommige webshops maken er een complete ‘Black Week’ van en zijn al stevig aan het stunten met de prijzen of staan op het punt om dat te doen. Ben je op zoek naar AirPods en andere accessoires die in prijs verlaagd zijn? Dan is het nu tijd om toe te happen. Zelf een mooie aanbieding gezien? Meld het hieronder bij de reactes!

AirPods

Mediamarkt is al gestart met een Black Friday Pre-party en stunt onder meer met de prijzen van de AirPods. De AirPods 2 kosten er € 133, voor de AirPods Pro betaal je € 209. Voor diezelfde prijs koop je de AirPods Pro bij Bol.com. Een uitstekend alternatief voor de AirPods zijn de Beats PowerBeats. Die komen ook uit de stal van Apple en hebben bijvoorbeeld Siri-integratie. Bij Coolblue nu voor € 189.

Apple Watch

Coolblue heeft de nieuwe Apple Watch Series 6 (vanaf € 489) en Apple Watch SE (vanaf € 369) in de aanbieding. Het voordeel zit hem er dan vooral in dat je niet één, maar twee horlogebandjes bij je Watch krijgt. Kijk dus goed of die deal voor jou interessant is. Mediamarkt stunt met een ouder model: hier koop je de Apple Watch Series 3 voor minder dan 200 euro. Amac heeft precies dezelfde actie.

Hoesjes

Scoor je tijdens Black Friday een nieuwe iPhone? Haal er dan ook een hoesje bij ter bescherming en voor een betere grip. Onder meer Smartphonehoesjes.nl en Apple Premium reseller Amac stunten momenteel met de prijzen voor hoesjes en screenprotectors.

Sonos


kooptip

Ben je op zoek naar een goede speaker, dan kom je al snel terecht bij Sonos. Op de site van Sonos schittert Black Friday nu nog door afwezigheid, maar daar komt snel verandering in. Vanaf 26 november krijg je 100 euro korting op de Sonos Beam, Sub en Move en 50 euro korting op de Sonos One (SL).

Google Nest mini

Als er met één product gestunt wordt deze Black Friday, dan is het wel de Google Nest mini. Voor nog geen drie tientjes staat er een superslimme mini bij jou in de huiskamer. Bijvoorbeeld een duo-pack bij Coolblue of 50Five.

Actie van iCreate

iCreate najaarsactie

Ook iCreate doet natuurlijk mee aan het prijzencircus. Wat dacht je van 3x iCreate voor maar 15 euro? Of een jaarabonnement met daarbij de Netatmo Slimme Indoor Luchtkwaliteit Monitor? Profiteer snel van de actie-abonnementen in onze webshop!

Waar moet je als Apple-liefhebber zijn? iCreate houdt de beste Apple Black Friday deals in de gaten. Bekijk de Apple Black Friday Deals 2020.