Terug naar Bereid je voor op Black Friday met deze tips!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bereid je voor op Black Friday met deze tips!

Door Laura Grootaarts19 november 2020 14:114 min. leestijd0

Black Friday komt eraan! Veel mensen zullen dit jaar denken: geen vakantie, nauwelijks etentjes, een karige kerst … tijd om mezelf eens goed te trakteren! Wil je tijdens het grote kortingsfestijn de beste deals pakken? Dan wordt het tijd om je voor te bereiden.

Black Friday online shoppen

Wanneer moet je er klaar voor zijn?

Misschien nu al! Black Friday vindt officieel plaats op vrijdag 27 november 2020. Maar veel shops beginnen eerder al te stunten met de prijzen. Amac begint bijvoorbeeld woensdag 25 november al, 50Five dit weekend, Bol.com is ook al gestart. Check dus zeker bij je favoriete shops of ze al begonnen zijn. Is het na volgende vrijdag meteen gedaan met de kortingen? Nee: de meeste winkels stunten in het weekend na Black Friday nog wel even door (als ze niet door hun voorraad heen zijn). De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd, en dat is traditioneel het moment waarop je nog extremere kortingen kunt krijgen op elektronica en gadgets.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maak een verlanglijstje

Het is verstandig om voor Black Friday een verlanglijstje te maken. Aan de ene kant omdat je dan op de dag zelf niet nog eindeloos hoeft na te denken over wat je wilt aanschaffen. Kom je nu een interessant product tegen in een webshop, zet het dan alvast in je digitale winkelmandje. Zo voorkom je dat je achter het net vist. Een verlanglijstje kan ook om een heel andere reden handig zijn. Door de zaken te noteren die je écht wilt, houd je jezelf in de hand en voorkom je impulsaankopen.

Verdiep je vooraf in de producten

Zijn het wel echte Black Friday-deals? Sommige aanbiedingen zijn te mooi om waar te zijn. Verdiep je daarom vooraf in de producten die je wilt aankopen, zeker als het gaat om elektronica. Winkeliers willen graag van hun oude voorraad af. Dat levert fikse kortingen op, en misschien voldoet een iets ouder apparaat nog helemaal aan je wensen. Maar je wilt niet na je aankoop pas ontdekken dat je een iPhone gekocht hebt die je nu al niet meer kunt updaten, of een wat oudere MacBook met het veel geplaagde vlindertoetsenbord.

Als je onderzoek doet, houd dan ook zeker de prijs in de gaten. Je hebt er altijd winkels bij die niet helemaal transparant zijn over hun acties en die vooraf de prijs verhogen en daarna mega-korting geven. Of die een adviesprijs geven die inmiddels verouderd is – bijvoorbeeld de oorspronkelijke prijs van een iPhone uit 2017. Zoek dus vooraf uit wat de reguliere prijs is.

Volg je favoriete shops

Met googelen kom je een heel eind, maar veel webwinkels houden hun aanbiedingen vaak exclusief voor hun vaste klanten en volgers. Het loont in dit geval de moeite om voor jou interessante winkels te volgen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Of schrijf je in voor hun nieuwsbrieven – desnoods gebruik je daarvoor een eenmalig spam-adres. Misschien krijg je hierdoor ook heel specifiek gerichte advertenties, maar in deze tijd van het jaar wil je dat misschien ook wel. Zo blijf je heel eenvoudig op de hoogte van de mooiste aanbiedingen zonder dat je zelf actief op zoek hoeft.

Denk ook aan een ander

Last but not least: denk ook aan een ander. De dure decembermaand komt eraan. Amper een week na Black Friday is het pakjesavond, en als je daarvan bekomen bent, komen de kerstdagen al in het zicht. Black Friday is het moment om op jacht te gaan naar het perfecte en voordelige kerst- of sinterklaascadeau. Of koop alvast verjaardagscadeautjes – je kunt ze maar alvast in huis hebben.

Waar moet je als Apple-liefhebber zijn? iCreate houdt de beste Apple Black Friday deals in de gaten. Bekijk de Apple Black Friday Deals 2020.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar