Terug naar Bitcoin en andere cryptovaluta zijn samen meer waard dan Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bitcoin en andere cryptovaluta zijn samen meer waard dan Apple

Door Sven Lamers5 mei 2021 15:282 min. leestijd0

Apple is het meest waardevolle bedrijf ter wereld. In het afgelopen kwartaal heeft het bedrijf 89,6 miljard dollar aan omzet gegenereerd – dat is 54 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In totaal is Apple zo’n 2,2 biljoen dollar waard! Maar weet je wat nog meer waard is dan Apple? De cryptomarkt, bestaande uit Bitcoins, Ethereum en andere cryptovaluta.

Bitcoins

Bitcoins blijven groeien

De markt voor cryptovaluta is al jaren groeiende. Om de paar maanden hoor je in het nieuws dat Bitcoin weer een nieuw record heeft bereikt, net als andere populaire valuta zoals Ethereum. Inmiddels is de hele cryptomarkt meer waard dan veel van de grootste bedrijven ter wereld. Een tijdje terug had de cryptomarkt Microsoft al ingehaald qua bedrijfswaarde, het op één na meest waardevolle bedrijf ter wereld. Twee weken terug was de waarde van Bitcoin en de andere valuta dan zelfs zo hoog dat Apple werd ingehaald, een bedrijf van 2,203 biljoen dollar. Bitcoin alleen was toen 1,2 biljoen dollar waard, Ether zo’n 320 miljard dollar. In totaal was de cryptomarkt goed voor zo’n 2,24 biljoen dollar.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Corona bevordert cryptovaluta

Cryptovaluta zijn al ongeveer een jaar lang in een bijna ongekende lift. Dat heeft volgens analisten met name te maken met de coronacrisis. In een tijd waarin het vertrouwen in de ‘traditionele’ economie daalt, stijgt de wens naar alternatieven. En veel mensen hebben met Bitcoin, Ether en andere dus winstgevende beleggingsmogelijkheden gevonden. Of nu ook inderdaad nog een goed moment is om te investeren in cryptovaluta? Dat lees je bijvoorbeeld in deze gids voor cryptocurrency en blockchain. Alle zaken rondom Bitcoin worden hier besproken.

Investeren met je iPhone

Wil je ook gaan investeren in Bitcoin of Ether (of andere cryptovaluta)? Dat kun je gewoon doen met je iPhone. Er zijn verschillende apps die het mogelijk maken om Bitcoins te kopen. In deze workshop leggen we uit hoe je dat doet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar