Terug naar Deze Apple-updates verschijnen vandaag (en hierop moet je nog wachten)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze Apple-updates verschijnen vandaag (en hierop moet je nog wachten)

Door Laura Grootaarts20 september 2021 09:072 min. leestijd0

Het is weer tijd om te updaten! Vandaag krijgen diverse Apple-producten de grootste update van het jaar. Dat kondigde Apple vorige week aan tijdens het California Streaming-event, waarbij ook de iPhone 13 werd aangekondigd. We verwachten de updates vanaf vanavond 19:00. Welke updates verschijnen er? En op welke moet je nog even wachten?

iOS 15 voor de iPhone

iOS 15 meldingenoverzicht

Dit is waarschijnlijk de update waar veel mensen het meest naar uitkijken: iOS 15 voor je iPhone! Met als grote nieuwe functie Focus, om afleidende apps en berichtjes tijdens bepaalde bezigheden te voorkomen. En een handig Meldingenoverzicht, waarin notificaties verzameld worden en op gezette tijden tegelijk worden afgeleverd.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Meer weten over iOS 15?
Bekijk dit dossier

iPadOS 15 voor de iPad

Voor de iPad is er iPadOS 15. Er is veel overlap met iOS 15, dus Focus en het Meldingenoverzicht zie je ook hier terug. Verder komen enkele spraakmakende iOS 14-functies nu ook eindelijk naar de iPad. Denk aan widgets die je kriskras tussen je apps kunt plaatsen en de Appbibliotheek met daarin je complete appverzameling.

Meer weten over iPadOS 15?
Bekijk dit dossier

watchOS 8 voor de Apple Watch

watchOS 8

Als je iOS 15 op je iPhone hebt gezet, kun je ook je Apple Watch updaten. Een nieuw besturingssysteem betekent natuurlijk een nieuwe wijzerplaat – dit keer is dat er een waar je je portretfoto’s mooi in uitlicht. Foto’s komen sowieso beter tot hun recht in de compleet vernieuwde Foto’s-app. Verder heeft watchOS 8 een nieuwe en rustgevende app: Mindfulness.

Meer weten over watchOS 8?
Bekijk dit dossier

tvOS 15 voor de Apple TV

Apple TV 2021

Het vierde Apple-product dat je vanavond kunt update is de Apple TV, met tvOS 15. Je Apple TV geeft hiermee betere filmtips voor het hele gezin. Heb je de AirPods Pro of Max? Dan betekent tvOS 15 voor jou Spatial audio, voor een bioscoopervaring.

En op deze update wachten we nog

In dit rijtje mis je waarschijnlijk één belangrijk Apple-product: de Mac. Hiervoor is macOS Monterey aangekondigd, maar deze update verschijnt later dit najaar. Apple heeft de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt. We verwachten meer te horen tijdens een volgend Apple-event.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar