Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘Met iOS 13 en nieuwe Apple Tag raak je je spullen nooit meer kwijt’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple tag


Lees verder na de advertentie

Apple kondigde gisteren iOS 13 aan en een van de interessantste nieuwe apps is een combinatie van Zoek mijn Vrienden en Zoek mijn iPhone. Apple heeft het ons niet verteld, maar het lijkt erop dat je met de nieuwe Zoek mijn …-app naast je vrienden en je iPhone zo’n beetje álles op kunt speuren, bijvoorbeeld je portemonnee, je kat, je sleutels. Hoe dan?

Apple Tag: Tile-achtige tracker

De geruchten waren er al eerder: Apple zou een Tile-achtige sleutelhanger ontwikkelen die je overal aan kunt bevestigen. Deze Apple Tag verschijnt net zoals je Apple-spullen op de kaart, zodat je hem kunt traceren. Naar verluidt kun je ook hulp krijgen van andere Apple-gebruikers in de zoektocht naar je eigendom: registreer je een item als verloren en komt dit in handen van iemand anders die een iPhone heeft? Dan kan deze de informatie uitlezen. Jij ontvangt dan een notificatie. Nou, dan zou alles goed moeten komen.

Gisteren zweeg Apple in alle toonaarden over de nieuwe tracker, maar wat niet is kan nog komen. De eerste aanwijzingen laten aan duidelijkheid in ieder geval niets te wensen over. Ontwikkelaar Steve Moser ontdekte in de code van de iOS 13 bèta een verwijzing naar een product met de naam Tag1,1 en dat zou zomaar een verwijzing naar de tracker kunnen zijn.


kooptip

https://twitter.com/SteveMoser/status/1135806274820628482

Volgende keynote …

Afwachten dus! In september is er een nieuwe Apple-keynote, en wellicht is dit een van de producten die op de planning staat. Apple presenteert die maand ook de nieuwe iPhone 2019.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!