Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Je kunt nú iOS 13.7 downloaden: dit moet je weten

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 13.7


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist iOS 13.7 uitgebracht voor de iPhone. De update bevat geen grote nieuwe functies – daarvoor zul je moeten wachten op iOS 14. Wel is er sprake van probleemoplossingen en verbeteringen. Dit moet je weten van de update.

iOS 13.7: dit is er nieuw

De releasenotes van Apple die melding maken van alle vernieuwingen zijn dit keer wat curieus: ‘iOS 13.7 introduceert nieuwe memoji-stickers en het delen van iCloud Drive-mappen via de Bestanden-app.’ Dat zijn echter geen nieuwe functies: deze vernieuwingen werden al geïntroduceerd met iOS 13.4 in maart. Kijk je naar de releasenotes van die iOS-versie, dan zie je dat ze identiek zijn aan die van iOS 13.7. Waarschijnlijk een foutje van Apple.

Wat er dan wel nieuw is? iOS 13.7 ondersteunt nu ook covid-19 blootstellingsmeldingen zónder dat je daarvoor nog een losse app hoeft te installeren. In Nederland zou dit de CoronaMelder overbodig maken. De overheden van verschillende landen moeten hiervoor echter wel toestemming geven, en hier is dat nog niet het geval. Slechts op enkele plekken in Amerika heb je wat aan deze nieuwste functie van iOS 13.

iOS 13.7 downloaden

Over een paar dagen zie je automatisch de melding dat de update voor je klaarstaat – herkenbaar aan het rode bolletje bij de app Instellingen. Maar je kunt de update nu ook zelf al ophalen. Dat doe je via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je batterij voldoende opgeladen is of dat je iPhone aan de oplader hangt.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

 

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!