Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

iPhone-event op 7 september en belangrijke iOS-update – ontdek het Apple-nieuws van deze week!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
apple


Lees verder na de advertentie

Het iPhone-event vindt dit jaar eerder plaats dan we gewend zijn van Apple. En er is deze week een kleine maar belangrijke iOS-update verschenen. Ontdek het opvallendste Apple-nieuws van week 33 in dit supersnelle weekoverzicht.

‘Apple-keynote op 7 september’

Tim Cook Apple Park

Wanneer wordt de nieuwe iPhone 14 onthuld? Heel lang kan het niet meer duren. Sterker nog: het lijkt erop dat het iPhone-event dit jaar zelfs iets eerder plaatsvindt dan normaal! Doorgaans vindt de onthulling van de nieuwe iPhone half september plaats, maar nu claimen twee Apple-kenners dat het een weekje eerder is.

➡️ ‘Dit is wanneer Apple de iPhone 14 (en meer!) onthult’

Belangrijke tussentijdse iOS-update is uit


kooptip

iOS 15.6.1

Deze week verscheen compleet onverwacht een nieuwe iOS-update. Zo op het oog is het een kleine update. Maar het is niet voor niets dat Apple zo vlak voor iOS 16 toch nog een extra update ertussendoor fietst. Met iOS 15.6.1 wordt een urgent beveiligingsprobleem opgelost, en dat geldt ook voor de andere Apple-update die deze week verschenen. Downloaden dus!

➡️ iOS 15.6.1 is uit: waarom je hem móét downloaden

Tiende generatie iPad wordt anders!

iPad nieuw ontwerp

Die reguliere iPad ziet er al jaren min of meer hetzelfde uit. Nu komt de tiende generatie van de iPad eraan. Deze mijlpaal moet gevierd worden! Kiest Apple daarom voor een compleet nieuw design? Het lijkt er wel op! Je mag behoorlijk wat veranderingen verwachten.

➡️ iPad-ontwerp gaat op de schop: het werd tijd, Apple!

Zien: iPhone 14 Pro met iOS 16!

iPhone 14 Pro iOS 16 concept

Het wordt steeds duidelijker hoe de iPhone 14 eruit gaat zien. En van iOS 16 weten we eigenlijk al alles. Tel dat bij elkaar op, en je krijgt het bovenstaande concept! Er komt trouwens steeds meer over de iPhone 14 naar buiten – zo zijn er ook al hoesjes gelekt.

➡️ Zo ziet de iPhone 14 Pro met iOS 16 eruit

➡️ Deze gelekte iPhone 14-hoesjes zijn niet van echt te onderscheiden

Apple-tips!

Verder las je deze week op onze website allerlei handige Apple-tips:

pre-order icreate specials