Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Officieel: Apple-keynote op 10 september!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Uitnodigiging apple event


Lees verder na de advertentie

Het is officieel: de keynote van Apple vindt dit jaar plaats op dinsdag 10 september om 19.00 uur Nederlandse tijd. Apple heeft zojuist de uitnodiging verstuurd voor het Apple Special Event, dat in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 2019. Het event speelt zich af in het Steve Jobs Theater, op de Apple Campus en het thema is dit keer ‘By innovation only’.

Apple event september 2019

Apple event september 2019: nieuwe iPhones in de hoofdrol!

Naar verwachting presenteert Apple dit jaar net zoals in de voorbije jaren drie nieuwe iPhone-modellen. Het gaat om een 6,1-inch instapmodel met lcd-scherm en een dubbele camera. Daarnaast is er een premium model met een oled-scherm en  driedubbele camera. Deze verschijnt waarschijnlijk in twee maten: 5,8 en 6,5 inch. Als alles loopt zoals verwacht, kun je de nieuwe iPhones op 13 september pre-orderen. De officiële release volgt op vrijdag 20 september. Lees ook ons bericht Wat de keynote-uitnodiging verklapt over de iPhone 11.


kooptip

En wat nog meer?

De hoofdrol is ongetwijfeld weggelegd voor de nieuwe iPhone, maar er is meer. Zo verwachten we nog enkele andere nieuwe Apple-producten. Zo is er de Apple Watch Series 5, die dit jaar een keramieken en titanium behuizing krijgt. Er zijn geruchten over een zogenaamde Apple Tag die je aan al je spullen kunt bevestigen, zodat die bij verlies gemakkelijk te traceren zijn. Traditioneel maakt Apple tijdens de keynote in september ook bekend wanneer je kunt updaten naar de nieuwe besturingssystemen Dit jaar gaat het om onder meer iOS 13, macOS Catalina en watchOS 6. Lees ook ons artikel 6x dit verwachten wij van het iPhone 11-event in september.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Op de avond van de keynote ontvang je dan een nieuwsbrief met alle highlights + een gratis digitaal magazine over iOS 13.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!