Terug naar Officieel: Apple-keynote op 10 september!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Officieel: Apple-keynote op 10 september!

Door Laura Grootaarts29 augustus 2019 18:182 min. leestijd0

Het is officieel: de keynote van Apple vindt dit jaar plaats op dinsdag 10 september om 19.00 uur Nederlandse tijd. Apple heeft zojuist de uitnodiging verstuurd voor het Apple Special Event, dat in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 2019. Het event speelt zich af in het Steve Jobs Theater, op de Apple Campus en het thema is dit keer ‘By innovation only’.

Apple event september 2019

Apple event september 2019: nieuwe iPhones in de hoofdrol!

Naar verwachting presenteert Apple dit jaar net zoals in de voorbije jaren drie nieuwe iPhone-modellen. Het gaat om een 6,1-inch instapmodel met lcd-scherm en een dubbele camera. Daarnaast is er een premium model met een oled-scherm en  driedubbele camera. Deze verschijnt waarschijnlijk in twee maten: 5,8 en 6,5 inch. Als alles loopt zoals verwacht, kun je de nieuwe iPhones op 13 september pre-orderen. De officiële release volgt op vrijdag 20 september. Lees ook ons bericht Wat de keynote-uitnodiging verklapt over de iPhone 11.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Lees meer over het premium model
Bekijk dit dossier

En wat nog meer?

De hoofdrol is ongetwijfeld weggelegd voor de nieuwe iPhone, maar er is meer. Zo verwachten we nog enkele andere nieuwe Apple-producten. Zo is er de Apple Watch Series 5, die dit jaar een keramieken en titanium behuizing krijgt. Er zijn geruchten over een zogenaamde Apple Tag die je aan al je spullen kunt bevestigen, zodat die bij verlies gemakkelijk te traceren zijn. Traditioneel maakt Apple tijdens de keynote in september ook bekend wanneer je kunt updaten naar de nieuwe besturingssystemen Dit jaar gaat het om onder meer iOS 13, macOS Catalina en watchOS 6. Lees ook ons artikel 6x dit verwachten wij van het iPhone 11-event in september.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Op de avond van de keynote ontvang je dan een nieuwsbrief met alle highlights + een gratis digitaal magazine over iOS 13.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 151
iCreate 151
iOS 17: aan de slag met alle nieuwe functies
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar