Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws keynote

Kijk Apple’s iPad- & Mac-event terug!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Mac-event 2018


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vandaag een keynote gegeven rondom een nieuwe iPad Pro en nieuwe Macs. Omdat het event plaatsvond in New York, was het moment van uitzenden voor de gemiddelde Nederlander misschien wat ongelukkig: 15.00 uur ’s middags. Gelukkig kun je de keynote terugkijken!

Apple oktober event liveblog

Apple Event oktober kijken

Apple heeft een speciale pagina waar je alle keynotes kunt terugkijken van de afgelopen jaren. Daar staat ook het iPad & Mac-evenement van vandaag tussen. De keynote duurt ruim anderhalf uur.

Heb je een Apple TV? Dan kun je de keynote ook terugzien via de Apple Special Event-app.


kooptip

Update: ook in de video hieronder zie je de complete keynote:

Nieuwe producten

Apple kondigde tijdens de keynote een aantal nieuwe producten aan. In een notendop:

MacBook Air. De nieuw MacBook Air heeft eindelijk een Retina display, Touch ID en een groot trackpad met Force Touch. Hij is nog dunner en lichter dan voorheen en de behuizing is gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

Meer over de nieuwe MacBook Air

Mac mini. De Mac mini is Apple’s instapmodel Mac, je moet er zelf nog een muis, toetsenbord en monitor bij komen. Qua ontwerp niets nieuws onder de zon – behalve de kleur. Hij is sneller dan ooit, en heeft in tegenstelling tot de MacBook nog bijzonder veel aansluitmogelijkheden.

Meer over de Mac mini

iPad Pro. De nieuwe iPad Pro heeft een nieuw design: de voorkant is één en al scherm. Het scherm heeft afgeronde hoeken en er zit een smalle rand omheen. De thuisknop ontbreekt, ontgrendelen doe je met Face ID – mede mogelijk dankzij de supersnelle A12X Bionic chip.

Meer over de nieuwe iPad Pro

Apple Pencil 2. Speciaal voor de nieuwe iPad Pro maakt Apple een nieuwe Apple Pencil. Met een nieuw en nog strakker design en allerlei handige nieuwe mogelijkheden.

Meer over de Apple Pencil 2