Terug naar Welke nieuwe Apple-diensten komen naar Nederland & België?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Welke nieuwe Apple-diensten komen naar Nederland & België?

Door Laura Grootaarts26 maart 2019 15:282 min. leestijd4

Apple heeft tijdens de keynote verschillende nieuwe services aangekondigd. Apple Arcade voor de gamers, Apple TV+ en Apple TV Channels voor serie- & filmliefhebbers en Apple News+ voor de lezers onder ons. En als klap op de vuurpijl een eigen creditcard. Maar … niet alle diensten zijn beschikbaar in Nederland en België. Welke wel en welke niet?

Apple event Tim cook

Apple News+: ❌

Apple News+ is een uitbreiding van Apple News: voortaan kun je driehonderd kranten en tijdschriften lezen voor een mooi bedrag per maand … Maar niet hier, helaas. De dienst is sinds gisteren dankzij iOS 12.2 beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada, en we zijn voorlopig nog niet gebeuren dat hij hiernaartoe komt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Apple Arcade: ✔️

Met Apple Arcade kun je voor een vast bedrag per maand meer dan honderd apps uit de App Store spelen, zonder dat je daarbij lastig wordt gevallen door reclames of in-app aankopen. Arcade komt zeker deze kant op, maar we moeten er (net zoals alle andere landen!) nog even geduld voor hebben: dit najaar beschikbaar.

Apple TV+: ✔️

Apple TV+ wordt een soort Netflix-concurrent. Apple heeft talloze bekende tv- en filmmakers weten te strikken voor content die exclusief via deze dienst te zien is. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Apple TV+ is vanaf dit najaar beschikbaar, ook in Nederland en België.

Apple TV Channels: ✔️, maar stiekem ook ❌

Dit is misschien wel de verwarrendste van het stel. Met Apple TV Channels worden de diensten van allerlei aanbieders gecombineerd. ‘In mei beschikbaar in meer dan honderd landen!’ jubelde Apple. En het moet wel heel gek zijn, willen wij daar niet bij zitten. Er is echter één maar: de vraag is hoeveel aanbieders terug te vinden zijn als Channel. Apple noemt bijvoorbeeld HBO, maar dat lijkt te gaan over de Amerikaanse versie – in Europa lopen er allerlei ingewikkelde contracten met andere partijen.

Apple Card: ❌

Apple lanceerde gisteren zijn eigen creditcard, als onderdeel van Apple Pay. Er is een ‘echt’ kaartje en een virtuele versie, met allerlei toffe mogelijkheden. Maar we kunnen er kort over zijn: de Apple Card is vanaf deze zomer beschikbaar, maar alleen in de VS. Best jammer, want die Apple Card had je nou net flink moeten laten wapperen om je te abonneren op al het voorgaande …

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bart
Lezer
Bart

Phoe phoe…….wat een vooruitgang!

yourt
Lezer
yourt

Als Apple diensten wil gaan verkopen, en tegelijk voor de non-US niets bruikbaar nieuws in de hardware uitbrengt (ECG, eSIM, TV+,…), ga ik – en velen met mij allicht – hun hardware niet meer kopen (en bijgevolg verstoort dat hun balans nog wat meer). Dan kunnen ze binnen afzienbare tijd terugoplooien op US/Canada. Het begint stilaan echt op mijn systeem te werken, ondanks het Apple no-stress ecosysteem.