Terug naar 'Apple's draadloze oplader AirPower in maart al verkrijgbaar in de winkels'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple's draadloze oplader AirPower in maart al verkrijgbaar in de winkels'

Door Koen van Ekeren23 februari 2018 10:182 min. leestijd0

Een iPhone, Apple Watch én een setje AirPods: allemaal kun je ze straks tegelijk opladen met de nieuwe draadloze oplader van Apple: de AirPower. Volgens het Japanse Macotakara ligt Apple op schema om de Airpower in maart uit te brengen.

 

AirPower in maart

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

‘AirPower in maart verkrijgbaar’

Specifieker dan dat de AirPower ‘naar verluidt in maart’ zou worden verkocht, is de Japanse bron niet, dus het is niet duidelijk wanneer de release ongeveer in maart plaatsvindt.

Eerder deze maand meldde The Apple Post al dat Apple de AirPower waarschijnlijk in maart op de markt zet, maar het was onduidelijk hoe betrouwbaar deze bron was. Van Macotakara weten we echter dat ze vaak accuraat berichten over nog te verschijnen Apple-producten.

De AirPower werd in september naast de iPhone 8 en iPhone X gepresenteerd. De oplaadmat kan de iPhone 8 (Plus) of iPhone X, Apple Watch Series 3 en de AirPods tegelijkertijd opladen. Bij de AirPods kan dit met de met nieuwe oplaadcase, die ook in maart moet verschijnen.

Prijs AirPower

In maart zou de AirPower verkrijgbaar moeten zijn bij de Apple Store en Premium Resellers van Apple. Het is nog de vraag hoeveel de oplaadmat moet kosten. In de afgelopen maanden kwam slechts één noemenswaardig gerucht voorbij: een Poolse retailer suggereerde dat de prijs van de AirPods ligt op 999 Poolse zloty. Omgerekend is dat zo’n 240 euro.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar