Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'Apple's draadloze oplader AirPower in maart al verkrijgbaar in de winkels'

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
AirPower


Lees verder na de advertentie

Een iPhone, Apple Watch én een setje AirPods: allemaal kun je ze straks tegelijk opladen met de nieuwe draadloze oplader van Apple: de AirPower. Volgens het Japanse Macotakara ligt Apple op schema om de Airpower in maart uit te brengen.

 

‘AirPower in maart verkrijgbaar’

Specifieker dan dat de AirPower ‘naar verluidt in maart’ zou worden verkocht, is de Japanse bron niet, dus het is niet duidelijk wanneer de release ongeveer in maart plaatsvindt.

Eerder deze maand meldde The Apple Post al dat Apple de AirPower waarschijnlijk in maart op de markt zet, maar het was onduidelijk hoe betrouwbaar deze bron was. Van Macotakara weten we echter dat ze vaak accuraat berichten over nog te verschijnen Apple-producten.


kooptip

De AirPower werd in september naast de iPhone 8 en iPhone X gepresenteerd. De oplaadmat kan de iPhone 8 (Plus) of iPhone X, Apple Watch Series 3 en de AirPods tegelijkertijd opladen. Bij de AirPods kan dit met de met nieuwe oplaadcase, die ook in maart moet verschijnen.

Prijs AirPower

In maart zou de AirPower verkrijgbaar moeten zijn bij de Apple Store en Premium Resellers van Apple. Het is nog de vraag hoeveel de oplaadmat moet kosten. In de afgelopen maanden kwam slechts één noemenswaardig gerucht voorbij: een Poolse retailer suggereerde dat de prijs van de AirPods ligt op 999 Poolse zloty. Omgerekend is dat zo’n 240 euro.