Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘AirPower en nieuwe AirPods-case verschijnen in maart’

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
AirPower in maart


Lees verder na de advertentie

Het is op dit moment nog maar een zeer mager gerucht, maar het zou kunnen dat Apple volgende maand de AirPower uit gaat brengen. Je kunt niet alleen de Apple AirPower kopen: ook de vernieuwde AirPods-case zou in maart verkrijgbaar zijn. Beide producten zijn eerder al aangekondigd door Apple.
AirPower iPhone X

Nieuwe AirPods-case en Apple AirPower kopen

Volgens een werknemer van de Amerikaanse Apple Premium Reseller Best Buy, gaat Apple de AirPowers eind maart leveren aan de winkels, waarna ze ook direct te koop zijn. Tegelijkertijd liggen ook de nieuwe AirPod-hoesjes in de winkel, die je los van je oude AirPods kunt kopen. Het gerucht word gemeld door het relatief onbekende The Apple Post, waarvan we niet weten hoe betrouwbaar hun bronnen zijn.

Draadloos oplaadbaar

Apple introduceerde vorig jaar voor het eerst draadloos oplaadbare iPhones, namelijk de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X. Die kun je opladen met een Qi-oplader van welk merk dan ook, maar Apple kondigde toen al aan met een eigen oplader te komen: de AirPower.

https://youtu.be/k0DN-BZrM4o

Apple AirPower kopen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De AirPower is niet alleen geschikt voor het opladen van de nieuwere iPhones, maar ook voor de Apple Watch. En straks ook voor de AirPods, als je er tenminste de nieuwe draadloos oplaadbare hoes bij koopt. De prijzen van de nieuwe producten zijn op dit moment nog niet bekend.