Terug naar ‘AirPower en nieuwe AirPods-case verschijnen in maart’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPower en nieuwe AirPods-case verschijnen in maart’

Door Laura Grootaarts9 februari 2018 12:392 min. leestijd1

Het is op dit moment nog maar een zeer mager gerucht, maar het zou kunnen dat Apple volgende maand de AirPower uit gaat brengen. Je kunt niet alleen de Apple AirPower kopen: ook de vernieuwde AirPods-case zou in maart verkrijgbaar zijn. Beide producten zijn eerder al aangekondigd door Apple.
AirPower iPhone X

Nieuwe AirPods-case en Apple AirPower kopen

Volgens een werknemer van de Amerikaanse Apple Premium Reseller Best Buy, gaat Apple de AirPowers eind maart leveren aan de winkels, waarna ze ook direct te koop zijn. Tegelijkertijd liggen ook de nieuwe AirPod-hoesjes in de winkel, die je los van je oude AirPods kunt kopen. Het gerucht word gemeld door het relatief onbekende The Apple Post, waarvan we niet weten hoe betrouwbaar hun bronnen zijn.

Draadloos oplaadbaar

Apple introduceerde vorig jaar voor het eerst draadloos oplaadbare iPhones, namelijk de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X. Die kun je opladen met een Qi-oplader van welk merk dan ook, maar Apple kondigde toen al aan met een eigen oplader te komen: de AirPower.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

https://youtu.be/k0DN-BZrM4o

Apple AirPower kopen

De AirPower is niet alleen geschikt voor het opladen van de nieuwere iPhones, maar ook voor de Apple Watch. En straks ook voor de AirPods, als je er tenminste de nieuwe draadloos oplaadbare hoes bij koopt. De prijzen van de nieuwe producten zijn op dit moment nog niet bekend.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Dennis.
Lezer
Dennis.

Wat een rare opmerking. U toont weinig fatsoen. En daarbij als je chemo therapie hebt vind ik het helemaal raar dat u met het “K”woord loopt te gooien. En dat u ook nog eens de joden erbij haalt snap ik ook niet helemaal. Maar goed. Onfatsoen is aangeleerd vrees ik. Houd er rekening mee dat kinderen ook uw opmerkingen lezen. Dus misschien beter uw woorden in te slikken en voor uzelf houden. Mvg. Dennis.