Terug naar ‘Apple onthult dinsdag ook AirPods Studio-koptelefoon’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple onthult dinsdag ook AirPods Studio-koptelefoon’

Door Koen van Ekeren8 oktober 2020 09:022 min. leestijd0

Apple komt snel met nieuwe AirPods – en dit keer zijn het geen draadloze oordopjes. Het gaat om een over-ear koptelefoon die vermoedelijk de AirPods Studio wordt genoemd. Volgens de laatste geruchten wordt het apparaat aankomende dinsdag tijdens het iPhone 12-event gepresenteerd, maar laat de release van de AirPods Studio vervolgens nog even op zich wachten.

AirPods Studio

AirPods Studio release

Het gerucht wordt gemeld door de betrouwbare Apple-leaker Jon Prosser. Een van zijn bronnen zegt dat de massaproductie van de AirPods Studio pas op 20 oktober is voltooid. De over-ear koptelefoon zou nog steeds kunnen worden aangekondigd tijdens het event van 13 oktober, maar daarna duurt het mogelijk nog even voordat de Studio kan worden geleverd. Dat zou eind oktober of begin november zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In ieder geval wijst alles erop dat Apple op korte termijn met zijn eerste over-ear koptelefoon komt. Mark Gurman van Bloomberg schreef eerder deze week al dat Apple stopt met de verkoop van koptelefoons van derde partijen, zoals die van Sonos of Logitech. Daarmee lijken zowel de online als fysieke winkels zich op te maken voor de lancering van een eigen koptelefoon.

Functies

De AirPods Studio krijgen naar verluidt net zoals de AirPods Pro ruisonderdrukking en een transparantiemodus. Het koppelen met de iPhone gebeurt vrijwel automatisch en hij reageert op ‘Hé Siri’.

Verder lijkt de AirPods Studio nekdetectie te krijgen, waarbij sensoren merken of de koptelefoon op je hoofd zit of om je nek hangt. Hang je hem even om je nek, dan pauzeert de muziek. Plaats je hem terug op je hoofd, begint de muziek weer met afspelen.

Er gaan ook geruchten dat er twee AirPods Studio-versies komen. De een is een luxere in lederlook. De ander is een sportief model met lichte en ademde materialen. Aankomende dinsdag weten we mogelijk al meer. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar