Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Deze ‘AirPods’ hebben een display (en je kunt ze nu al kopen)

Auteur: Ward Edema
1 reacties
AirPods display

Altijd al willen weten hoe AirPods eruit zouden zien met een ingebouwd display? We weten het nu – sterker nog, je kunt nu al een paar kopen.

Lees verder na de advertentie

AirPods met display

Er gaan sinds vorig jaar geruchten over rond: AirPods met een ingebouwd display. Apple kreeg toen namelijk het patent in handen voor een AirPods-oplaaddoosje met een schermpje. Op het scherm kun je je muziek bedienen, het volume aanpassen en meer – net als op een Apple Watch, dus. Maar een daadwerkelijk product is er tot nu toe niet gekomen.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Toch liggen de oortjes nu plots in de winkel – al zijn ze niet echt van Apple. Het gaat om de zogenaamde TWS A8 Pro: een AirPods Pro-kloon met ingebouwd touchscreen. Hierop zie je de status van je batterij, je instelling voor noise cancelling, en de tijd. Je kunt zelfs de equalizer van de oortjes ermee instellen. En wat mag het kosten? 600.000 Vietnamese dong – oftewel € 22!

kooptip

Nog niet in Nederland

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het ook. Althans, in Nederland. De oortjes zijn tot nu toe alleen opgedoken in Azië, met hier en daar wat reviews uit China en Vietnam. Ook het Amerikaanse techblog MacRumors kreeg er een in handen – maar die was niet heel positief. Het touchscreen is ‘bagger’, het geluid is ‘matig’, en ‘de equalizer-instellingen laten alles slechter klinken’. Maar goed, dan heb je wel iets unieks.

AirPods scherm

Wil je de TWS A8 Pro in handen krijgen? Dan moet je even wat obscure Aziatische webwinkels afstruinen – hij is er nog niet op prominentere Aziatische sites als AliExpress. En wil je echt kwaliteit? Dan kun je beter een paar AirPods Pro 2 in huis halen – die heb je al voor € 239,95 bij Mobiel.nl.

Bron: MacRumors