Terug naar Zo zien de nieuwe AirPods 3 er vermoedelijk uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo zien de nieuwe AirPods 3 er vermoedelijk uit

Door Koen van Ekeren11 maart 2021 08:062 min. leestijd0

De release van de nieuwe AirPods laat niet lang meer op zich wachten. Mogelijk kondigt Apple de draadloze oordopjes nog deze maand aan. Gelekte foto’s verklappen dat we bij de AirPods 3 een compleet nieuw ontwerp mogen verwachten.

AirPods 3 concept

AirPods 3: nieuw ontwerp

Het bovenstaande concept is gedeeld door leaker @Duanrui1205, die een goede reputatie heeft wat Apple-voorspellingen betreft. De afbeeldingen laten zien dat de reguliere AirPods een ander ontwerp krijgen, met een kortere steel.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het ontwerp komt je misschien bekend voor. De nieuwe AirPods zien er daar precies uit als de duurdere AirPods Pro, maar dan zonder de verwisselbare oortips.

Het ontwerp is in lijn met eerdere geruchten, waaronder die van Apple-insider Mark Gurman. Hij schreef dat de AirPods 3 geïnspireerd zijn op de AirPods Pro, al missen ze wel Pro-functies. Dat zijn bijvoorbeeld actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Kort na het lekken van het concept deelde @LeaksApplePro zelfs al foto’s van de nieuwe AirPods 3, die je hieronder ziet. Het ontwerp komt daar overeen met het eerdere concept, wat de kans vergroot dat ze legitiem zijn.

Release

De verwachting is dat de nieuwe AirPods 3 snel worden gelanceerd. Volgens eerdere geruchten brengt Apple de oordopjes in april uit. Maar misschien worden ze al eerder aangekondigd, want op 23 maart vindt mogelijk een Apple-event plaats.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar