Terug naar Deze Apple-producten verwachten we in maart
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze Apple-producten verwachten we in maart

Door Koen van Ekeren10 maart 2021 10:083 min. leestijd0

Of er een Apple-event komt in maart, valt nog te bezien. Wel is het zo goed als zeker dat Apple deze maand nieuwe producten lanceert. In dit artikel lees je wat je in maart kunt verwachten, waaronder nieuwe AirPods, een iPad Pro en meer.

Apple event maart

Apple-event maart producten

Het is inmiddels niet meer de vraag of Apple nieuwe producten lanceert in maart, maar hoe. Twee Apple-leakers hoorden onafhankelijk van elkaar dat Apple deze maand meerdere productaankondigingen doet.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hierbij wordt dinsdag 23 maart genoemd als mogelijke datum voor een Apple-event. En als dat evenement er niet van komt, worden de producten wel aangekondigd via persberichten. Maar welke producten?

1. iPad Pro 2021

De grootste kanshebber op een productrelease in maart is de iPad Pro 2021. Er gaan al lang geruchten dat de professionele tablet in het eerste kwartaal van 2021 wordt gelanceerd – dus dat moet de maand maart worden.

De nieuwe iPad Pro wordt een heel interessante. Naar verwachting is de tablet – die er opnieuw komt in maten van 11 en 12,9 inch – het eerste Apple-product met vernieuwd mini-led scherm. Ook wordt een verbeterde A14-chip verwacht en ondersteunt hij mogelijk de nieuwe Apple Pencil 3.

2. iPad mini 2021

Er is ook een kans dat Apple met een nieuwe iPad mini op de proppen komt. De mini zou een 8,4-inch display hebben. Bij de huidige versie – die alweer dateert uit 2019 – is dat 7,9-inch.

Waarschijnlijk is de iPad mini 2021 even compact als zijn voorganger, maar zijn de randen om het scherm smaller. Verder wordt er geen belangrijke ontwerpwijziging verwacht. De thuisknop met Touch ID blijft dus aanwezig.

3. AirTags

Er gaan geruchten dat Apple deze maand de AirTags lanceert. Maar diezelfde geruchten waren er ook voor het Apple-event van november 2020. En oktober 2020. En september 2020 …

Genoeg reden voor een extra stevige slag om de arm. De AirTags zijn overigens bluetooth-trackers om je waardevolle bezittingen op te sporen. Dit werkt dan via de bestaande Zoek Mijn-app.

4. AirPods 3 en AirPods Pro 2

Als er een Apple-event komt in maart, zien we mogelijk ook alvast iets van de AirPods 3 en AirPods Pro 2. Volgens geruchten liggen de nieuwe draadloze oordopjes van Apple in april in de winkels.

Bij zowel de AirPods als AirPods Pro worden ontwerpwijzigingen verwacht. De AirPods 3 zien er naar verluidt uit als de huidige AirPods Pro – met een kortere steel dus. Bij de nieuwe AirPods Pro 2 verdwijnt de steel mogelijk helemaal.

Geen nieuwe Macs in maart-event?

2021 wordt een geweldig Mac-jaar. De iMac krijgt naar alle waarschijnlijkheid een fantastisch nieuw design en ook bij de MacBook Pro-modellen van 2021 zijn de verbeteringen groot.

Het is echter ondenkbaar dat ze al tijdens het event van maart worden aangekondigd. Verwacht wordt dat de nieuwe Macs in de tweede helft van 2021 worden onthuld. Hierbij is oktober is de meest aannemelijke maand.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar