Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple TV+ gratis kijken: dit zijn je opties!

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple TV Plus gratis kijken

Apple TV+ is Apple’s eigen streamingdienst. Een maandabonnement kost € 9,99, maar misschien kom je in aanmerking voor een gratis proefabonnement. Wij laten je in deze Apple TV-tip zien wat je opties zijn.

Lees verder na de advertentie

Apple TV+ gratis kijken

Op Apple TV+ kun je kijken naar Apple Original-series en -films. En die spreken steeds meer tot de verbeelding. Zo werd vorige week nog de Steven Spielberg-serie Masters of the Air toegevoegd aan de lijst. Eerder deze maand maakte ook de blockbuster Killers of the Flower Moon zijn debuut op Apple’s platform.

Reden genoeg dus om Apple TV+ dus een kans te geven. In veel gevallen kun je Apple TV gratis proberen.

1. Standaard proefperiode van 7 dagen

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Heb je nog niet eerder naar Apple TV+ gekeken? Iedere nieuwe gebruiker kan een week lang Apple TV+ gratis kijken. Je kunt die gratis proefperiode heel eenvoudig starten via onderstaande button. Doorloop de instructies in het scherm, en ga daarna lekker kijken in de TV-app.

2. Drie maanden gratis bij een nieuw Apple-apparaat

Heb je een nieuw Apple-apparaat gekocht, dan krijg je daarbij 3 maanden gratis Apple TV Plus cadeau. Dit geldt bij aankoop van een iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Niet bij een Apple Watch, want daarop kun je geen Apple TV kijken. De aanbieding verschijnt vanzelf wanneer je de app TV opent op je nieuwe Apple-product.

Volgens de voorwaarden van Apple is de aanbieding niet beschikbaar als je eerder al hebt deelgenomen aan een soortgelijke actie. Maar de ervaring leert dat het soms wél het geval is, dus probeer het zeker even uit.

3. Als onderdeel van Apple One

Apple heeft een alles-in-één abonnement, Apple One. Daarin worden verschillende diensten gecombineerd, waaronder ook Apple TV+. De dienst kost ongeveer twintig euro per maand. Maar de eerste maand is gratis. Let op: abonnementen die je al gratis uitgeprobeerd heb, vallen buiten de boot.

4. Gratis bij Apple Music voor studenten

Studeer je aan een hogeschool of universiteit, dan kun je vier jaar lang een Apple Music-studentenabonnement nemen. Je krijgt daarmee vijf euro korting – en als klap op de vuurpijl krijg je er al die tijd ook nog gratis Apple TV+ bij.

5. Speur naar tijdelijke acties

Kom je voor bovenstaande opties niet in aanmerking, dan loont het de moeite om te zoeken naar tijdelijke acties – Apple is vrijgevig. Doorzoek bijvoorbeeld Twitter op ‘redeem Apple TV’ en grote kans dat er een mooie deal tevoorschijn komt. Soms heb je pech en is de aanbieding uitsluitend in bepaalde regio’s geldig, maar vroeger of later stuit je op een goede deal en kijk je weer een tijdje gratis. Je kunt ook een deal-alert instellen in een app als Pepper.

Wat kost Apple TV+?

Een abonnement op Apple TV+ kost standaard € 9,99 per maand. Als je een nieuw Apple-apparaat koopt (iPhone, iPad, Apple TV of Mac), dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Je kunt ook kiezen voor een gratis proefperiode van zeven dagen.

Ten slotte: vergeet niet op te zeggen

Vergeet niet dat je abonnement na een gratis proefperiode automatisch verlengd wordt. Op tijd opzeggen is dus het devies, anders doet het pijn aan je portemonnee. Je abonnementen beheer je via ‘Instellingen>Je naam>Abonnementen’.