Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Steven Spielberg-serie Masters of the Air vanaf nu op Apple TV+

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Masters of the Air

De nieuwe serie Masters of the Air, geproduceerd door Steven Spielberg en Tom Hanks, is vanaf vandaag te zien op Apple TV+. Hierom is hij het kijken waard, en hier vind je de serie.

Lees verder na de advertentie

Masters of the Air op Apple TV+

Na Band of Brothers en The Pacific zijn producers Steven Spielberg en Tom Hanks weer samengekomen om hun ’trilogie’ van oorlogsseries af te maken. In Masters of the Air volg je het verhaal van de mannen van de 100th Bomb Group van de Amerikaanse luchtmacht, die tijdens de Tweede Wereldoorlog gevaarlijke bombardementen uit moesten voeren boven Nazi-Duitsland.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

De sterrencrew wordt aangevuld door een sterrencast, met onder andere Austin Butler (Elvis), Callum Turner (Fantastic Beasts) en Barry Keoghan (Dunkirk). Dat alles wordt beloond, want de serie heeft een score van 83% op Rotten Tomatoes en krijgt hoge scores van onder andere de VPRO Gids (vier sterren) en The Guardian (vijf sterren). Bekijk hieronder de trailer:

kooptip

Zo kijk je Masters of the Air

De eerste twee afleveringen van Masters of the Air, geregisseerd door No Time To Die-regisseur Cary Fukunaga, zijn vanaf vandaag te zien op Apple TV+. De rest volgt in de komende weken, en de laatste aflevering staat op 15 maart 2024 online. Je vindt de serie hier:

Geen Apple TV+?

Heb je nog geen abonnement op Apple TV+? In veel gevallen kun je een week gratis de streamingdienst uitproberen. Ga hiervoor naar de website van Apple, en kies ‘probeer het gratis uit’. En heb je recent een Apple-apparaat gekocht, dan kun je zelfs drie maanden gratis kijken – en dus de hele serie meepakken. Lees meer over Apple TV+ gratis kijken.

Bovendien kun je met de streamingdienst genieten van veel andere films en series, zoals Killer of the Flower Moon en Napoleon. Het werkt ook op al je apparaten: de Apple TV-app is verkrijgbaar op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV, maar ook op smart-televisies, gameconsoles, Android-telefoons en via je browser.