Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

watchOS 7.3 is uit: met nieuwe wijzerplaat en meer

Auteur: Koen van Ekeren
9 reacties
watchOS 7.3


Lees verder na de advertentie

Een grote tussentijdse update voor de Apple Watch is uit: watchOS 7.3. Een leuke toevoeging is de nieuwe Eenheid-wijzerplaat, waarbij de vormen gedurende de dag veranderen. De update verhelpt ook een belangrijk watchOS-probleem.

watchOS 7.3

Met watchOS 7.3 heeft de Apple Watch er een fraaie rood-zwart-groene Eenheid-wijzerplaat bij. Niet om de voetbalclub NEC te eren, maar de wijzerplaat ‘is ontworpen om de zwarte geschiedenis te vieren en is geïnspireerd door de kleuren van de pan-Afrikaanse vlag’, schrijft Apple.

Om de wijzerplaat te kiezen, open je de Watch-app en kies je voor de tab ‘Wijzerplaten’. Daar zie je bovenin de nieuwe Eenheid-wijzerplaat staan. De vormen van de wijzerplaat veranderen door beweging.

Probleemoplossing

watchOS 7.3 verhelpt zoals gezegd ook een probleem. Het gaat om een bug waarbij het bedieningspaneel en het berichtencentrum niet reageerde als de zoomfunctie was ingeschakeld.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Met de software-update is er verder iets nieuws voor abonnees van Apple Fitness+, een dienst die helaas (nog) niet beschikbaar is in Nederland. Het gaat om de functie ‘Tijd om te wandelen’, waarbij personen inspirerende verhalen vertellen terwijl je aan het wandelen bent. Daarvoor kun je natuurlijk ook een podcast opzetten, dus of het een enorm gemis is?

Lees ook het artikel over watchOS 7 om meer te weten over het nieuwste watchOS-besturingssysteem.