Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

watchOS 6: dit zijn alle nieuwe wijzerplaten!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Dit najaar komt watchOS 6 uit: deze update zorgt ervoor dat je Apple Watch diverse nieuwe functies krijgt. Een eigen App Store bijvoorbeeld, en enkele handige nieuwe apps. Maar waar veel gebruikers nog wel het meest naar uitkijken: dit zijn de vijf nieuwe watchOS 6 wijzerplaten!

1. Modular Compact

Modular Compact

De modulaire wijzerplaat kennen we nog van vorig jaar voor de Apple Watch Series 4: deze wijzerplaat bood ruimte voor gigantisch veel complicaties – de ‘appjes’ die je ziet op het scherm. Deze variant is iets rustiger, maar nog altijd bijzonder informatief.

2. Solar Dial

Solar Dial


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Vroeger gebruikten we zonnewijzers om te controleren hoe laat het was. Hoeveel mensen vandaag de dag die kunst nog beheersen …? Hoe dan ook, met deze wijzerplaat is de zonnewijzer weer helemaal hip. Solar Dial laat de toont van de zon met een mooie animatie zien. De kleur verandert in de loop van de dag een beetje.

3. California

California

Houd je meer van klassieke horloges, dan is de kans groot dat deze analoge wijzerplaat straks vaak op jouw pols prijkt. Je kunt kiezen uit onder meer Romeinse of Arabische cijfers – of is Hindi meer iets voor jou?

4. Gradient

Gradient

Bij deze minimalistische wijzerplaat verandert de wijzerplaat geleidelijk, op basis van de positie van de wijzers. Je kunt iedere mogelijke kleur instellen – precies waar je je die dag het best bij voelt. Op deze wijzerplaat is geen ruimte voor complicaties.

5. Numerals

watchOS 6 wijzerplaten Numerals

Deze wijzerplaat toont een digitale klok over het complete scherm – waardoor er dus geen ruimte meer is voor complicaties. Hoe dan ook: de cijfers zijn zó gigantisch dat de tijd je niet kan ontgaan.

WatchOS 6

Apple heeft begin juni een sneakpreview gegeven van watchOS 6, het besturingssysteem van de Apple Watch. Dit najaar kun je je slimme horloge updaten – behalve als je de originele Apple Watch hebt. Dan verschijnen ook onder meer iOS 13 voor de iPhone, iPadOS voor de iPad en macOS Catalina voor de Mac.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!