Terug naar watchOS 6: dit zijn alle nieuwe wijzerplaten!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 6: dit zijn alle nieuwe wijzerplaten!

Door Laura Grootaarts14 juni 2019 11:232 min. leestijd0

Dit najaar komt watchOS 6 uit: deze update zorgt ervoor dat je Apple Watch diverse nieuwe functies krijgt. Een eigen App Store bijvoorbeeld, en enkele handige nieuwe apps. Maar waar veel gebruikers nog wel het meest naar uitkijken: dit zijn de vijf nieuwe watchOS 6 wijzerplaten!

1. Modular Compact

Modular Compact

De modulaire wijzerplaat kennen we nog van vorig jaar voor de Apple Watch Series 4: deze wijzerplaat bood ruimte voor gigantisch veel complicaties – de ‘appjes’ die je ziet op het scherm. Deze variant is iets rustiger, maar nog altijd bijzonder informatief.

2. Solar Dial

Solar Dial

Vroeger gebruikten we zonnewijzers om te controleren hoe laat het was. Hoeveel mensen vandaag de dag die kunst nog beheersen …? Hoe dan ook, met deze wijzerplaat is de zonnewijzer weer helemaal hip. Solar Dial laat de toont van de zon met een mooie animatie zien. De kleur verandert in de loop van de dag een beetje.

3. California

California

Houd je meer van klassieke horloges, dan is de kans groot dat deze analoge wijzerplaat straks vaak op jouw pols prijkt. Je kunt kiezen uit onder meer Romeinse of Arabische cijfers – of is Hindi meer iets voor jou?

4. Gradient

Gradient

Bij deze minimalistische wijzerplaat verandert de wijzerplaat geleidelijk, op basis van de positie van de wijzers. Je kunt iedere mogelijke kleur instellen – precies waar je je die dag het best bij voelt. Op deze wijzerplaat is geen ruimte voor complicaties.

5. Numerals

watchOS 6 wijzerplaten Numerals

Deze wijzerplaat toont een digitale klok over het complete scherm – waardoor er dus geen ruimte meer is voor complicaties. Hoe dan ook: de cijfers zijn zó gigantisch dat de tijd je niet kan ontgaan.

WatchOS 6

Apple heeft begin juni een sneakpreview gegeven van watchOS 6, het besturingssysteem van de Apple Watch. Dit najaar kun je je slimme horloge updaten – behalve als je de originele Apple Watch hebt. Dan verschijnen ook onder meer iOS 13 voor de iPhone, iPadOS voor de iPad en macOS Catalina voor de Mac.

Bekijk alle nieuwe watchOS 6 functies
Bekijk dit dossier
iCreate 119
iCreate 119
Gebruik je iPad als MacBook!

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 6
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar