Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bekijk hier de nieuwe watchOS 10-wijzerplaten

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
watchOS 10 wijzerplaten oranje palet


Lees verder na de advertentie

Apple heeft deze week tijdens de WWDC watchOS 10 aangekondigd. In deze jubileum-editie vind je allerlei vernieuwingen, maar veel Apple Watch-gebruikers hebben maar één vraag: wat zijn de nieuwe watchOS 10-wijzerplaten? Wij laten ze je alvast zien!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

watchOS 10 wijzerplaten: wat is er nieuw?

De Apple Watch wordt geleverd met tientallen wijzerplaten die je ook nog eens helemaal naar wens kunt aanpassen. En toch komt er een dag waarop je denkt: ik heb het allemaal wel gezien, ik ben toe aan iets nieuws. Apple Watch wijzerplaten van derde partijen zitten er nog steeds niet in, maar gelukkig brengt Apple met regelmaat nieuwe wijzerplaten uit. Vorige maand was er nog een nieuw klokje in Pride-thema, en als in september watchOS 10 verschijnt, komen er weer extra wijzerplaten. Dit jaar worden er twee nieuwe en bijzonder kleurrijke wijzerplaten aan de collectie toegevoegd: Palet en Snoopy.

Palet

palet wijzerplaat


kooptip

De eerste nieuwe wijzerplaat heet Palet. Deze toont de tijd in allerlei kleuren die gedurende de dag veranderen. In principe hoef je niet meer naar de wijzers van de klok te kijken want uit de elkaar overlappende banen valt ook al af te leiden hoe laat het is.

Snoopy

Snoopy wijzerplaat

In de tweede nieuwe wijzerplaat staat ’s werelds beroemdste cartoonhond centraal, en ook zijn vriendje Woodstock mag natuurlijk niet ontbreken. Ze reageren op de weersomstandigheden en komen en actie zodra ja aan het sporten bent. Een beetje in hetzelfde genre als de Mickey Mouse en Toy Story-wijzerplaten!

Wanneer op jouw horloge?

watchOS 10 verschijnt dit najaar, waarschijnlijk medio september. Naast de nieuwe wijzerplaten is er nog veel meer nieuw. Apps zijn opnieuw ontwerpen, er zijn widgets en er is meer focus op je mentale gezondheid. Je kunt watchOS 10 installeren op de Apple Watch Series 4 en nieuwer