Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple brengt watchOS 10.3 uit met kleurrijke nieuwe wijzerplaat

Auteur: Ward Edema
0 reacties
 watchOS 10.3 Unity

Apple heeft gisteravond watchOS 10.3 uitgebracht. Hoewel het geen grote update is, zit er wél een toffe nieuwe wijzerplaat in!

Lees verder na de advertentie

watchOS 10.3

Het is weer het seizoen om te updaten. Gisteravond bracht Apple een hele reeks updates uit: iOS 17.3, macOS 14.3, updates voor de Apple TV en HomePod … en watchOS 10.3! In de update voor de Apple Watch zitten geen grote vernieuwingen – Apple heeft het zelf enkel over ‘verbeteringen en oplossingen voor problemen’ – maar er is wel een nieuwe wijzerplaat toegevoegd.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Het gaat om een nieuwe variant van de Unity-wijzerplaat. Inmiddels is het een bekend ritueel, want Apple brengt er ieder jaar een uit, en ieder jaar kleurt hij groen, rood en geel. Maar de variant van dit jaar is extra hip, met een kleurrijk bloemendesign dat precies past bij Apple’s nieuwe Unity Bloom-horlogebandje. Hierbij stel je zelf in of je één of meerdere bloemen in beeld krijgt.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Zo stel je de wijzerplaat in

Om de nieuwe wijzerplaat te activeren, moet je eerst iOS 17.3 installeren op je iPhone, en dan watchOS 10.3 installeren via de Watch-app onder ‘Algemeen>Software-update’. Daarna ga je naar het tabblad ‘Wijzerplaten’ in dezelfde app. Hier vind je het nieuwe design onder ‘Unity’, of bovenaan bij ‘Nieuwe wijzerplaten’. Tik erop, en tik op ‘Voeg toe’ om hem direct op je Apple Watch in te stellen.

Black unity wallpaper

Ook op de iPhone en iPad heb je de nieuwe Unity-stijl, maar dan als achtergrond – mits je iOS 17.3 hebt geïnstalleerd. Je stelt hem in door je vergrendelscherm even ingedrukt te houden, een nieuw toegangsscherm aan te maken met de ‘+’, en hier de Unity-wallpaper te selecteren.