Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zó ziet het nieuwe Apple Watch Pride 2023-bandje eruit

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch pride edition


Lees verder na de advertentie

Je kunt het een traditie noemen: jaarlijks brengt Apple een speciaal Apple Watch-bandje uit in het kader van Pride. Ook dit jaar heeft het tech-bedrijf aangekondigd een nieuw bandje uit te brengen, waarmee zij zich wederom inzetten voor inclusiviteit en diversiteit. En er zijn extraatjes voor je Apple Watch-wijzerplaat en je iPhone! Dit moet je weten over Apple Watch Pride 2023!

Apple Watch pride 2023

Apple heeft zojuist een nieuw Pride Edition Sport-bandje gepresenteerd met natuurlijk weer alle kleuren van de regenboog. En meer dan dat, zo verklaart Apple:

‘Het nieuwe sportbandje, dat is geïnspireerd op de kracht en schoonheid van de LGBTQ+-community, bevat niet alleen de regenboogkleuren van de oorspronkelijke Pride-vlag maar ook vijf andere kleuren: zwart en bruin als symbool voor zwarte en Latijns-Amerikaanse gemeenschappen en de slachtoffers van hiv/aids en mensen die met hiv/aids zijn besmet, en lichtblauw, roze en wit als symbool voor transgenders en non-binaire personen.’

Hij is er in 41 en 45 mm, en geschikt voor de Apple Watch Series 3 en nieuwer. Het bandje is te koop vanaf 23 mei in de Apple Store-app en online, en vanaf 24 mei ook in de Apple Stores. Over Europese prijzen lezen we op dit moment nog niets – Apple houdt het nu op 49 dollar – maar dat zal naar verwachting snel veranderen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

Matchende wijzerplaat en iPhone-achtergrond


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Pride achtergrond iPhone

Zo’n nieuw bandje is natuurlijk pas helemaal compleet met een matchende wijzerplaat én iPhone-achtergrond. En die kan iedereen gratis installeren – ook zonder de aanschaf van het nieuwe horlogebandje. Je hebt er wel iOS 16.5 en watchOS 9.5 voor nodig. Apple verklapt in het persbericht meteen ook maar dat deze beide update volgende week beschikbaar zijn. Lees er meer over in iOS 16.5: nieuwe functies die binnenkort naar je iPhone komen. En wil je sowieso op de hoogte blijven van wat Apple allemaal doet? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!