Terug naar ‘iPhone 11 release is op vrijdag 20 september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 11 release is op vrijdag 20 september’

Door Koen van Ekeren6 augustus 2019 12:222 min. leestijd0

Het was al een beetje de verwachting. Een iPhone-keynote zo rond 10 september. Het pre-orderen van de nieuwe iPhones op de eerstvolgende vrijdag erna, op 13 september. En een week later – op vrijdag 20 september – zouden de toestellen dan in de winkels moeten liggen. Nu lijkt het nog waarschijnlijker dat de iPhone 11 release inderdaad op deze dag valt.

iPhone 11 release

iPhone 11 release

Ken Miyauchi, de president van het Japanse SoftBank, suggereerde dit namelijk tijdens een event voor investeerders. Daar werd gesproken over de nieuwe telecommunnicatiewet in Japan, die op 1 oktober ingaat. Vanaf dit moment is het voor providers niet meer mogelijk om toestellen in combinatie met een bundel aan te bieden. Een smartphone en bundel moet dan dus apart van elkaar worden verkocht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De president kreeg de vraag wat er dan gebeurt met de nieuwe iPhone 11, die waarschijnlijk medio september in de verkoop gaat. Zijn antwoord: ‘Eerlijk? Ik vraag mij af wat ik die 10 dagen moet doen. Nee, dat moet ik niet zeggen, ik weet niet wanneer de nieuwe iPhones worden uitgebracht.’

Met zijn uitspraak suggereert hij dat de iPhone 11 (Max) en de opvolger van de iPhone XR in de verkoop gaan op 20 september. Toch is het niet duidelijk of Miyauchi zijn mond voorbij heeft gepraat en meer weet, of dat hij gewoon een schatting maakte.

Wanneer release nieuwe iPhones?

In ieder geval zit het er dik in dat de iPhone 11 release op 20 september plaatsvindt. De onthulling van de iPhones gebeurt eerder; meestal doet Apple dat in de tweede week van september, op dinsdag of woensdag. Dit jaar vallen die dagen op 10 en 11 september. Waarschijnlijk kiest Apple voor de dinsdag, aangezien 11 september nog gevoelig ligt.

Doorgaans kun je de nieuwe iPhones de vrijdag na de keynote pre-orderen, dat zou dit jaar op 13 september zijn. Een weekje later (20 september) worden deze iPhones dan bezorgd en zijn ze te vinden in de schappen van de Apple Stores. Wil je alles weten over de mogelijk vernieuwingen van de nieuwe iPhones? Je leest ze in het dossier over de iPhone 11:

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom de iPhone 11? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Macotakara.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar