Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Zo krijg je de nieuwe wallpaper van de gele iPhone 14

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 geel


Lees verder na de advertentie

De iPhone 14 is er sinds kort in het geel, en natuurlijk heeft hij ook een nieuwe gele wallpaper. Wil je de achtergrond ook op je iPhone? Zo doe je dat.

Gele iPhone 14 wallpaper

Net zoals voorgaande jaren heeft Apple in het voorjaar een nieuw kleurtje voor de meest recente iPhone uitgebracht. In 2021 kregen we de paarse iPhone 12, vorig jaar kwamen er maar liefst twee groene modellen van de iPhone 13, en nu is het bij de iPhone 14 de beurt aan … geel!

Bij een nieuwe iPhone hoort zoals gebruikelijk ook een nieuwe achtergrond. Deze wallpaper is verder hetzelfde als bij de andere iPhone 14-modellen, met golvende lijnen en subtiele kleurovergangen, maar dan geel en groen. Leuke lentekleuren dus – of iets minder smakelijks.

iPhone 14 geel: download de achtergrond

Wil je de hippe achtergrond op je huidige iPhone instellen? Dan moet je hem eerst zelf downloaden. Dat doe je door op de achtegrond hieronder te tikken, en hem vervolgens op te slaan in het nieuwe tabblad dat wordt geopend. Houd hiervoor de afbeelding ingedrukt, en kies ‘Bewaar in Foto’s’.


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Vervolgens kun je in ‘Instellingen>Achtergrond>Voeg nieuwe achtergrond toe>Foto’s>Albums>Recent’ de achtergrond selecteren. Voìla: je iPhone is nu klaar voor de lente! In iOS 16.4 – de grote tussentijdse update die waarschijnlijk begin volgende week uitkomt – zit de nieuwe wallpaper overigens waarschijnlijk al ingebouwd. Dit geldt dan wel alleen voor de iPhone 14 (Plus).

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!