Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 (Plus) vanaf nu in een nieuwe kleur verkrijgbaar!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 15 geel


Lees verder na de advertentie

Apple heeft een nieuwe kleur voor de iPhone 14 gelanceerd. Je kunt de iPhone 14 en zijn grotere broer – de iPhone 14 Plus – nu ook in de frisse lentekleur geel bestellen. De voorverkoop van de gele iPhone 14 (Plus) start vandaag om 14.00 uur – en de andere kleuren zijn goedkoper dan ooit.

Bekijk de gele iPhone bij Coolblue

iPhone 14: geel toegevoegd aan het assortiment

De iPhone 14 (Plus) is de nieuwste instap-iPhone van Apple, dit toestel verscheen afgelopen najaar. Van meet af aan was hij beschikbaar in diverse kleuren: Middernacht (zwart), Sterrenlicht (wit), (PRODUCT)RED (rood), paars en blauw. Daar komt nu dus ook geel bij. De verandering is uitsluitend cosmetisch – behalve de kleur verandert er verder niets aan het toestel. De specificaties zijn identiek aan die van de originele iPhone 14 uit 2022. Wil je echt iets nieuws? Dan kun je ook wachten tot de iPhone 15. Die verschijnt dit najaar, waarschijnlijk in september.

Voor de luxere iPhone 14 Pro (Max) verschijnt er helaas geen nieuwe kleur. Het kleurenpalet van de iPhone 14 omvat Spacezwart, Zilver, Dieppaars en Goud. Een gele tint zou ook te veel op goud lijken.

Nieuwe traditie in de lente


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple lente 2023

Echt een verrassing is de toevoeging van de nieuwe iPhone 14 kleur niet: de laatste jaren verscheen er in het voorjaar steeds een extra kleur iPhone. Twee jaar terug bijvoorbeeld een paarse iPhone 12. En vorig jaar een reguliere iPhone 13 (mini) in groen, en een iPhone 13 Pro (Max) in alpengroen. Naast de gele iPhone zijn er ook een hoop accessoires in nieuwe kleuren verschenen: hoesjes voor je iPhone en Apple Watch-bandjes.

Gele iPhone 14 kopen?

De gele iPhone 14 is vanaf vrijdag 10 maart 14.00 uur verkrijgbaar in de voorverkoop. Vanaf dinsdag 14 maart ligt hij dan ook daadwerkelijk in de winkels. De prijs bij Apple is gelijk aan die van de andere iPhone 14-modellen:

  • Gele iPhone 14 – adviesprijs vanaf € 1016
  • Gele iPhone 14 Plus – adviesprijs vanaf € 1166

Vanmiddag om 14.00 uur start ook de voorverkoop bij Coolblue. Ook webwinkels als Bol.com zullen snel volgen.

Bekijk de gele iPhone bij Coolblue

Andere kleuren nu goedkoper dan ooit

Bij Apple zelf hebben alle iPhone 14-kleuren dezelfde prijs. Goed om te weten: bij andere webwinkels duiken de al reeds bestaande kleuren nu onder de 900 euro! Dit zijn de beste iPhone 14 aanbiedingen van dit moment – houd er rekening mee dat de prijzen snel fluctueren.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple Newsroom