Terug naar Verrassing! Apple lanceert groene iPhone 13 (Pro) + hoesjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Verrassing! Apple lanceert groene iPhone 13 (Pro) + hoesjes

Door Annemiek Lourensen8 maart 2022 19:172 min. leestijd0

Apple heeft zojuist een nieuwe kleur geïntroduceerd voor de iPhone 13 (Pro). Het gaat om groen voor de ‘gewone’ 13 en ‘alpine groen’ voor de iPhone 13 Pro. En dat is niet alles: Apple’s eigen hoesjes hebben een aantal frisse lentekleurtjes gekregen!

groene iPhone 13

Nieuwe kleur iPhone 13 en iPhone 13 Pro

De iPhone 13 (mini) was al beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet: rood, Sterrenlicht (wit), Middernacht (zwart), blauw en roze. Nu is groen ook toegevoegd aan dit rijtje, en dat past wat ons betreft precies bij de groene iMac uit 2021. Hier is overigens wel alles mee gezegd: naast de kleur verandert er niets aan de iPhone 13.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone 13 Pro was al beschikbaar in de uitvoeringen grafiet, goud, zilver en ‘Sierra Blue’. Nu is daar ook ‘Alpine Green’ aan toegevoegd.

Overigens lijkt het een traditie te worden dat Apple maanden na de release van een iPhone alsnog een nieuwe kleur uitbrengt. Denk maar terug aan de iPhone 12. Dit toestel verscheen in 2020 op de markt, maar in het voorjaar van 2021 werd hij onverwachts in een paars jasje gestoken. Apple lijkt het voorjaar dus echt te omarmen.

Nieuwe iPhone 13 hoesjes

Apple’s officiële iPhone 13-hoesjes hebben ook een kleine make-over gekregen. Deze zijn nu verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: ‘Citroenzeste’ (geel), ‘Nectarine’ (oranje), ‘Eucalyptus’ (donkergroen) en ‘Mistblauw’ (blauw). En dat bovenop de vrolijke kleuren die er al waren. Voor ieder wat wils, dus!

Op zoek naar een ander iPhone 13 hoesje? Ook andere fabrikanten zullen binnenkort Apple’s voorbeeld volgen en soortgelijke kleuren uitbrengen.

Release

De groene iPhone 13 (Pro) is vanaf vrijdag 11 maart te pre-orderen. De toestellen zelf liggen een week later al in de winkel, op 18 maart. Bevalt die groene kleur je? Je bestelt de groene iPhone 13 straks bij onder andere Amac, Coolblue en bol.com. De kosten lopen nogal uiteen: de mini heb je vanaf € 809, de reguliere vanaf € 909, de Pro vanaf € 1159 en de Pro Max vanaf € 1259.

Heb je liever een gekleurd hoesje, dan heb je geluk. De nieuwe kleuren zijn vanaf nu beschikbaar!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar