Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Vaderdag 2021: 5x de beste cadeautips

Auteur: iCreate
0 reacties
Moederdag cadeau


Lees verder na de advertentie

Niet vergeten: op 20 juni is het vaderdag. Dé dag om je vader eens in het zonnetje te zetten. De dag begint met een uitgebreid ontbijt en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Ben je op zoek naar een leuk, handig of stoer vaderdag cadeau en heb je totaal geen inspiratie? Met deze vaderdag tips via Kamera Express zit je sowieso goed!

Apple HomePod mini

HomePod mini

Officieel is de HomePod mini niet eens in Nederland en België beschikbaar, maar maakt dat hem niet juist een heel bijzonder cadeau voor je vader? Hiermee maak je Siri het middenpunt van je huis. Vraag hem om een radiostation af te spelen, HomeKit-lampen in te schakelen of gewoon om een mop te vertellen. Omdat Siri nog geen Nederlands begrijpt, moet dat dan wel in het Engels (of een andere ondersteunde taal), maar voor je superpa is dat toch geen probleem?

Mindshift Rotation 180 Travel Away


kooptip

Is je vader niet zo’n huiskamer-type, maar meer een avonturier? Wat dacht je dan van de Mindshift Rotation 180 Travel Way-rugzak. Die ziet er niet alleen stijlvol uit, je pa kan er ook meteen al zijn camera-spullen in kwijt. Daarnaast is tas voorzien van een afneembare heuptas. En welke vader kan nou door het leven gaan zonder heuptas?

Joby Gorillapod 325

Voor het maken van de allermooiste en -scherpste foto’s op vaderdag heb je een statief nodig. Dat voorkomt getril en dus onscherpte bij het fotograferen. Een traditioneel statief kan echter best onhandig zijn. Deze Joby Gorillapod 325 is dan wat gemakkelijker. De poten zijn flexibel, dus kun je hem heel goed positioneren op bijvoorbeeld een ruwe, ongelijke ondergrond. Maar net zo gemakkelijk hang je hem aan een boomtak of de reling van een brug. Kun je alle kanten mee op, dus.

Black Eye 3-In-1 Set G4

Heeft je vader een iPhone en houdt die van fotografie? Geef hem da een opzetlens cadeau. Bijvoorbeeld de Black Eye 3-In-1 Set G4. Die heeft drie verschillende lenzen, voor groothoek-, macro- en fisheye-opnames. De set past op alle recente (en oudere) iPhones, mits je het hoesje verwijdert. Hij bedekt dan helaas wel de led-flits. Op iPhones met meerdere cameralenzen moet je daarnaast goed opletten dat je de lens-clip precies goed vastmaakt.

AgfaPhoto Reusable Photo Camera

Waren de hiervoor genoemde gadgets net wat te modern voor je vader? Dan is deze retro AgfaPhoto Reusable Photo Camera misschien meer iets voor hem. Het is echt een ouderwetse camera van vroeger, met een vaste brandpuntafstand van 31mm en een diafragma van f/9. Is het filmrolletje vol, dan ga je naar de Hema om de foto’s te laten ontwikkelen. En vervolgens kun je je pa nog laten zien hoe die de analoge foto’s op Instagram krijgt.

Cadeaukaart

Nog steeds helemaal inspiratieloos? Of geen tijd meer om te bestellen? Een cadeaukaart kan natuurlijk altijd. En bij Kamera Express krijg je bij een giftcard van 25 euro tijdelijk (van 9 tot en met 20 juni) 5 euro extra erbij als je de kortingscode vaderdag2021 gebruikt. Leg gewoon een giftcard ter waarde van 30 euro in je winkelwagen, en met de kortingscode wordt die meteen 5 euro goedkoper. Als dat geen goed vaderdagscadeau is, weten we het ook niet meer.

Dit artikel is een samenwerking met Kamera Express.