Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit verklapt Apple’s uitnodiging voor het iPhone 12-event

Auteur: Koen van Ekeren
11 reacties
Uitnodiging iPhone 12-event


Lees verder na de advertentie

In een uitnodiging maakte Apple het gisteren bekend: het volgende Apple-event is gepland voor dinsdag 13 oktober 19:00 uur Nederlandse tijd. En omdat Apple nogal weleens hints verstopt in de uitnodiging, is het speculeren weer begonnen. Wat verklapt de uitnodiging van het iPhone 12-event ons?

Uitnodiging iPhone 12-event

In de uitnodiging floreert het Apple-logo, met daaromheen vier cirkels. De kleuren zijn donkerblauw en oranje. Op Twitter is de afbeelding voer voor veel speculatie, want Apple zou met de uitnodiging al het nodige verklappen. We noemen vier hints.

1. AirTag

Een nieuw Apple-product is alvast in volle glorie te zien. Of tenminste: daar lijkt het sterk op. De kleinste cirkel met Apple-logo vertoont namelijk wel erg veel overeenkomsten met de AirTag, waarvan al verwacht werd dat Apple deze bij het iPhone 12-event zou presenteren.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De AirTag is een Tile-achtige bluetooth-tracker. Die maak je bijvoorbeeld vast aan je sleutels, tas of portemonnee, zodat je ze altijd terugvindt. Via de Zoek mijn-app is de locatie van het apparaatje te zien. Overigens zijn er ook geruchten die beweren dat Apple de release van de AirTags op het laatste moment wéér geschrapt heeft … Blijft het toch nog een verrassing!

2. ‘Hi, Speed’

De slogan voor het evenement is ‘Hi, Speed’. Het kan bijna niet anders dan dat Apple daarmee in ieder geval verwijst naar de 5G-ondersteuning van de vier iPhone 12-modellen. Misschien doelt Apple ook op de snelheid van de iPhone 12 Pro. Die belooft met zijn sterk verbeterde A14-processor en een vermeende verhoging van het RAM-geheugen een snelheidsmonster te worden.

3. Blauwe iPhone

Er gaan geruchten dat de iPhone 12 Pro (Max) verkrijgbaar is in een nieuwe tint: Navy Blue. En laat die chique kleur nou net aanwezig zijn in de uitnodiging. Waarschijnlijk komt deze kleur in de plaats van middernachtgroen, een kleur die nu exclusief is voor de iPhone 11 Pro (Max).

4. Audiogolven

Sommige Twitter-gebruikers denken dat de vier ringen staan voor audiogolven. Dit zou een verwijzing zijn naar de HomePod mini en AirPods Studio, waarvan wordt verwacht dat Apple deze dinsdag aankondigt. De AirPods Studio is de vermeende naam van Apple’s eerste over-ear koptelefoon.

Welke hints zie jij nog in de uitnodiging? Laat het weten in de reacties!