Terug naar Dit verklapt Apple’s uitnodiging voor het iPhone 12-event
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit verklapt Apple’s uitnodiging voor het iPhone 12-event

Door Koen van Ekeren7 oktober 2020 09:592 min. leestijd11

In een uitnodiging maakte Apple het gisteren bekend: het volgende Apple-event is gepland voor dinsdag 13 oktober 19:00 uur Nederlandse tijd. En omdat Apple nogal weleens hints verstopt in de uitnodiging, is het speculeren weer begonnen. Wat verklapt de uitnodiging van het iPhone 12-event ons?

Apple event oktober 2020

Uitnodiging iPhone 12-event

In de uitnodiging floreert het Apple-logo, met daaromheen vier cirkels. De kleuren zijn donkerblauw en oranje. Op Twitter is de afbeelding voer voor veel speculatie, want Apple zou met de uitnodiging al het nodige verklappen. We noemen vier hints.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

1. AirTag

Een nieuw Apple-product is alvast in volle glorie te zien. Of tenminste: daar lijkt het sterk op. De kleinste cirkel met Apple-logo vertoont namelijk wel erg veel overeenkomsten met de AirTag, waarvan al verwacht werd dat Apple deze bij het iPhone 12-event zou presenteren.

De AirTag is een Tile-achtige bluetooth-tracker. Die maak je bijvoorbeeld vast aan je sleutels, tas of portemonnee, zodat je ze altijd terugvindt. Via de Zoek mijn-app is de locatie van het apparaatje te zien. Overigens zijn er ook geruchten die beweren dat Apple de release van de AirTags op het laatste moment wéér geschrapt heeft … Blijft het toch nog een verrassing!

2. ‘Hi, Speed’

De slogan voor het evenement is ‘Hi, Speed’. Het kan bijna niet anders dan dat Apple daarmee in ieder geval verwijst naar de 5G-ondersteuning van de vier iPhone 12-modellen. Misschien doelt Apple ook op de snelheid van de iPhone 12 Pro. Die belooft met zijn sterk verbeterde A14-processor en een vermeende verhoging van het RAM-geheugen een snelheidsmonster te worden.

3. Blauwe iPhone

Er gaan geruchten dat de iPhone 12 Pro (Max) verkrijgbaar is in een nieuwe tint: Navy Blue. En laat die chique kleur nou net aanwezig zijn in de uitnodiging. Waarschijnlijk komt deze kleur in de plaats van middernachtgroen, een kleur die nu exclusief is voor de iPhone 11 Pro (Max).

4. Audiogolven

Sommige Twitter-gebruikers denken dat de vier ringen staan voor audiogolven. Dit zou een verwijzing zijn naar de HomePod mini en AirPods Studio, waarvan wordt verwacht dat Apple deze dinsdag aankondigt. De AirPods Studio is de vermeende naam van Apple’s eerste over-ear koptelefoon.

Welke hints zie jij nog in de uitnodiging? Laat het weten in de reacties!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

11
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Mulder
Lezer
Mulder

4 cirkels voor 4 lenzen.

eddy Lanciers
Lezer
eddy Lanciers

Een warmtestraal, misschien een draadloze oplader? Bubbels, software of apps om je leven in je Corona bubbel aangenamer te maken? En om samen te delen?

Vloetje
Lezer
Vloetje

De nieuwe bril waarmee je kunt lezen en ver kijken

Wout Vandenberghe
Lezer
Wout Vandenberghe

De 4 ringels representeren wellicht de 4 nieuwe iphone modellen

Pedah
Lezer
Pedah

Als op de Apple site op de uitnodiging klikt via je iPhone krijg je een AR voorstelling.

Lud70
Lezer
Lud70

Homepod mini!!

Fred Zelders
Lezer
Fred Zelders

Bekijken via AR: https://www.apple.com/apple-events/ » Lijkt op het zonnestelsel. Weet niet waar dat dan voor zou kunnen staan

Fossil
Lezer
Fossil

Zonnestelsel? Processorkernen… ?

Birgit
Lezer
Birgit

4 cirkels, misschien 4 camera’s?

Fossil
Lezer
Fossil

Hi Speed.
Toch al een eerste Macbook met een Apple processor???

Ronny de Jager
Lezer
Ronny de Jager

Hi, speed : lidar scanner die ook al in de ipad pro zit..