Terug naar ‘iPhone 12 verschijnt in deze bijzonder chique kleur!’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 12 verschijnt in deze bijzonder chique kleur!’

Door Laura Grootaarts23 januari 2020 12:272 min. leestijd0

De geruchten rondom de nieuwe iPhone van dit jaar stapelen zich op. Wederom een verbeterde camera, een ander formaat en … een nieuw kleurtje om uit te kiezen! Welke kleuren krijgt de iPhone 12? Blauw zou zomaar een optie kunnen zijn. Een concept laat zien hoe chic die kleur uitpakt!

iPhone 12 blauw concept

iPhone 12: blauw vervangt middernachtgroen

Insiders denken dat ten minste een van de iPhone 12-modellen beschikbaar komt in de kleur Navy Blue, oftewel donkerblauw. Waarschijnlijk gaat het dan om het Pro (Max)-model. De kleur blauw komt mogelijk in plaats van middernachtgroen: die kleur was er vorig jaar exclusief voor de iPhone 11 Pro (Max).

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het gerucht is afkomstig van Max Weinbach, en die bleek in het verleden ook redelijk goed ingelicht voor wat betreft de nieuwe iPhone-kleuren. Zo voorspelde hij vorig jaar dat de iPhone 11 in groen zou verschijnen. Dat klopte. Hij zei toen echter ook dat groen in de plaats van geel zou komen, en de iPhone 11 verscheen uiteindelijk in zowel groen als geel.

YouTube-kanaal EverythingApplePro heeft op basis van de geruchten een concept gemaakt van de blauwe iPhone 12. In de video hierboven zie je hoe zo’n blauwe iPhone eruit zou kunnen zien. Chic, wat ons betreft!

iPhone 2020

Het is heel goed mogelijk dat Apple dit jaar vijf nieuwe iPhones uitbrengt. Er valt dus behoorlijk wat te kiezen. In het voorjaar verschijnt waarschijnlijk de iPhone SE 2 (of ‘iPhone 9′), Apple’s budget-model. In het najaar verschijnen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro, dit jaar waarschijnlijk beide in een grote en in een kleine variant. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe iPhone? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Meer weten over iPhone van 2020?
Bekijk dit dossier
iCreate 143
iCreate 143
De ultieme Apple-koopgids

Bron: MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar