Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Laatste kans: win dagelijks een kerstcadeau! (actie beëindigd)

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel adventskalender


Lees verder na de advertentie

Deze actie is voorbij, je kunt niet meer meedoen.

Van chocolaatjes tot krasloten en van Playmobil-popjes tot beauty-producten: er is tegenwoordig voor iedereen een geschikte adventskalender. Met de Teufel Adventskalender maak je tot 24 december iedere dag kans op een mooie prijs. En iCreate doet daar op 27 december nog een schepje bovenop met een extra prijs!

Teufel adventskalender

Wat je precies kunt winnen? Dat is dagelijks weer een verrassing. Maar denk aan héél veel speakers en headphones! Meedoen aan de Teufel adventskalender? Kijk op de website van Teufel:

Speciale EXTRA prijs voor iCreate-lezers: zo maak je kans!


kooptip

Speciaal voor de lezers van iCreate, plakt Teufel nog een extra dag aan de kalender vast. Op 27 december mogen we 5x de Teufel Rockster Go (t.w.v. € 149,99) weggeven: een superstevige bluetooth speaker die je gemakkelijk meeneemt op je mountainbike, skateboard of in je backpack. Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij antwoord op de graag: Welk kerstnummer kun jij niet meer horen?

Op deelname aan de winactie is het privacybeleid van F&L Media van toepassing.

De winnaars ontvangen begin januari een mail. Wordt hierop niet binnen twee weken gereageerd? Dan kiest de redactie een nieuwe winnaar.