Terug naar Apple zorgt ervoor dat Siri je verborgen berichten niet meer voorleest
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple zorgt ervoor dat Siri je verborgen berichten niet meer voorleest

Door Laura Grootaarts23 maart 2018 09:432 min. leestijd0

Apple heeft een beloofd een vervelende bug in iOS te verhelpen. Door de bug in iOS 11 kan Siri desgevraagd al je notificaties voorlezen als je telefoon vergrendeld is. Zelfs als je hebt aangegeven dat de inhoud van notificaties verborgen dient te blijven.

Siri berichten bug: verklapt je notificaties

verborgen WhatsApp-berichten

Siri leest de inhoud van vrijwel al je notificaties voor als je hem daarnaar vraagt, zo ontdekte een Braziliaanse website eerder deze week. Dat kan van alles zijn: van Facebook Messenger en WhatsApp tot zelfs Gmail. Apple’s eigen Berichten-app blijft buiten schot. Maar de ingebouwde Mail-app dan weer niet: Siri leest daarbij de ondewerpregel van de mails voor.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iOS-update gaat het probleem verhelpen

Apple heeft beloofd dat er binnenkort een update van iOS uitkomt waarmee het probleem verholpen moet worden. ‘We zijn op de hoogte van het probleem en we gaan er in een aanstaande software-update mee aan de slag’, zo bevestigde een woordvoerder van Apple aan MacRumors.

Het is niet duidelijk om welke update het dan gaat. Voor volgende week verwachten we iOS 11.3, maar het zou kunnen dat er nog een snelle tussentijdse update komt in de vorm van iOS 11.2.7. Totdat de update verschijnt, zou je ervoor kunnen kiezen om Siri uit te schakelen als je iPhone vergrendeld is. Dit doe je via ‘Instellingen>Siri en zoeken>Sta Siri toe bij vergrendeling.’

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar