Terug naar Shot on iPhone 2019: jouw foto op een billboard!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Shot on iPhone 2019: jouw foto op een billboard!

Door Laura Grootaarts25 januari 2019 11:122 min. leestijd0

Maak jij de allermooiste foto’s met je iPhone? En zou je jouw foto weleens op billboards in de grootste metropolen willen zien? Doe dan mee aan de fotografie-wedstrijd van Apple: Shot on iPhone 2019.

Shot on iPhone 2019

Shot on iPhone 2019

Apple is op zoek naar de tien allermooiste iPhone-foto’s van dit moment. De wedstrijd is deze week gestart en loopt nog tot en met donderdag 7 februari. Een speciale jury bestaande uit diverse experts selecteert de beste foto’s. Een van de juryleden is de Nederlandse Annet de Graaf, een reisfotografe die voor haar foto’s uitsluitend gebruikmaakt van een iPhone.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

En wat win je dan?

Aanvankelijk leek het erop dat het louter om de eer ging. De winnende foto’s worden verspreid via Apple Newsroom, op de Instagram-kanalen van Apple, apple.com, in Apple Stores, op Apple WeChat, op de Twitter- en Weibo-accounts van Apple en op billboards wereldwijd. Online ontstond rumoer over de werkwijze van Apple. De foto’s worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zonder dat de fotograaf daar iets wijzer van wordt. Vanwege de kritiek heeft Apple de wedstrijd iets veranderd: als winnende fotograaf krijg je tóch een vergoeding voor het gebruik van je foto’s. ‘Apple gelooft sterk dat kunstenaars gecompenseerd moeten worden voor hun werk. De fotografen van de tien winnende foto’s ontvangen een licentievergoeding voor het gebruik van de foto’s.’

Hoe doe je mee aan #shotoniphone?

Iedereen met een iPhone kan meedoen. De foto’s moeten gemaakt zijn met een iPhone en mogen daarna bewerkt zijn met andere apps of software. Insturen kan tot en met 7 februari 8.59 uur en op de volgende manieren:

  • Instagram: gebruik #shotoniPhone en vermeld het model iPhone.
  • Twitter: gebruik #shotoniPhone en vermeld het model iPhone.
  • Mail: mail naar shotoniphone@apple.com. De bestandsnaam moet als volgt zijn opgebouwd: voornaam_achternaam_iphone-type.

Zorg ervoor dat je Instagram en Twitter op openbaar staan. Lees ook Apple’s voorwaarden.

Tips om te winnen!

In iCreate 105 vind je workshops voor het verbeteren van de compositie van je foto’s en geven we je tips voor het maken van de mooiste portretfoto’s. Doe er je voordeel mee! iCreate 105 ligt vanaf dinsdag in de winkels en is nu al verkrijgbaar in onze webshop.

iCreate 105
iCreate 105
Win een iPhone XS!
De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar