Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

BookBeat aanbieding: luister 90 dagen gratis boeken!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Bookbeat aanbieding

Ben je een liefhebber van audioboeken en zoek je naar een uitgebreide collectie om uit te kiezen? Dan is BookBeat de perfecte audioboekendienst voor jou. Als je nog twijfelt, is dit het moment om BookBeat uit te proberen. Want er is nu tijdelijk een geweldige Bookbeat aanbieding: probeer het 90 dagen lang helemaal gratis – een flinke upgrade ten opzichte van de standaard proefperiode. Je hebt nog maar 1 week de tijd om van deze actie te profiteren!

Lees verder na de advertentie

Wat is BookBeat?

BookBeat is een streamingdienst die gespecialiseerd is in audioboeken – hoewel je er ook eBooks kunt lezen. Met BookBeat heb je toegang tot meer dan 800 duizend luisterboeken in diverse genres, van populaire bestsellers tot klassieke literatuur en zelfhulpboeken. De BookBeat-app is gemakkelijk te downloaden vanuit de App Store of Google Play. Er is ook ondersteuning voor CarPlay en de Apple Watch.

Wat kost BookBeat normaal?

kooptip

Dat ligt eraan hoeveel je leest. Er zijn twee varianten waaruit je kunt kiezen:

  • BookBeat Basic-abonnement: €8,99 per maand (tot 20 uur per maand boeken luisteren).
  • BookBeat Premium-abonnement: €10,99 per maand (tot 100 uur per maand boeken luisteren).

Maar natuurlijk kun je BookBeat gratis drie maanden proberen om te ervaren of het iets voor jou is! Wees er snel bij, want deze actie loopt nog slechts een week.

BookBeat aanbieding: 90 dagen gratis!

De BookBeat proefperiode duurt normaal 30 dagen. Maar met onze BookBeat aanbieding mag je BookBeat 90 dagen uitproberen. Aan het einde van die periode ga je over op een abonnement, maar je kunt BookBeat opzeggen tot de allerlaatste dag. Start je 90 dagen gratis BookBeat nog vandaag – zonder ergens aan vast te zitten. Hoe het werkt?

  • Maak een account voor BookBeat via deze link of de buttons in dit artikel.
  • Download de BookBeat-app en log in.
  • Ga lekker luisteren of lezen!