Terug naar Apple Watch kopen? Wacht nog even, want er komen zes nieuwe modellen aan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch kopen? Wacht nog even, want er komen zes nieuwe modellen aan

Door Koen van Ekeren21 augustus 2018 11:272 min. leestijd0

De keynote waarin Apple de drie nieuwe iPhones presenteert, komt met rasse schreden dichterbij. Maar daar blijft het niet bij; Apple kondigt vermoedelijk ook een iPad Pro met Face ID aan. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Apple radicaal vernieuwde Apple Watch-modellen uit te doeken. Zes stuks.

Apple Watch Series 4 concept

Release Apple Watch in september

Dat Apple binnenkort een nieuwe Apple Watch uitbrengt, lag al voor de hand. De laatste jaren voltrok zich dit steeds tijdens de september-keynote. Maar nu lijkt de komst van een nieuwe Apple Watch in september zo goed als zeker, want Apple heeft zes nieuwe Apple Watch Series 4-modellen geregistreerd in de database van de Euraziatische Economische Unie (EEU). Dit ontdekte het Franse Consomac.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Registraties als deze zijn in de EEU verplicht bij de introductie van nieuwe elektronische producten. In het verleden is het vaker gebeurd dat zulke registraties van Apple ongeveer een maand vooraf gingen aan een productrelease. En inderdaad: de september-keynote vindt ongeveer over een maand plaats.

De zes Apple Watches hebben de modelnummers A1977, A1978, A1975, A 1975, A2007 en A2008. Ze worden uitgerust met watchOS 5, het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch. Deze software geeft Apple vermoedelijk eind september vrij.

Zes Apple Watch-modellen klinkt veel, maar dat valt mee. De huidige Apple Watch Series 3 heeft zelfs 8 varianten: twee modellen zonder GPS, die verkrijgbaar zijn in 38 en 42m. Daarnaast modellen mét 4G, die worden uitgebracht in het aluminium, staal en keramiek. Ook deze zijn verkrijgbaar in 38 en 42 mm. Dit betekent dat er twee varianten verdwijnen, en het lijkt het meest aannemelijk dat Apple afscheid neemt van de stalen of keramieke versie.

Verbeteringen nieuwe Apple Watch Series 4

Wil je een Apple Watch kopen? Dan is het verstandig om nog even te wachten. Sinds de lancering van de eerste Apple Watch (in 2014) veranderde Apple nauwelijks iets aan het design van de slimme horloge, maar geruchten wijzen erop dat dit nu wel gaat gebeuren. De Apple Watch Series 4-modellen zouden grotere schermen bezitten, over betere gezondheidssensoren beschikken en de levensduur van de batterij zou langer zijn.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar