Terug naar Straks een iPhone SE 2020 voor een schijntje?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Straks een iPhone SE 2020 voor een schijntje?

Door Laura Grootaarts1 maart 2022 09:502 min. leestijd0

We verwachten dat er snel een nieuwe iPhone SE 2022 verschijnt. Misschien houdt Apple daarnaast de huidige iPhone SE 2020 nog in het assortiment, als voordelige optie. Hoe voordelig precies? Apple-kenner Mark Gurman suggereert een prijs van $ 199. Maar of ook jij hem voor dat bedrag kunt kopen …?

black Friday iPhone se 2020

Een iPhone voor iedereen

Voor de duidelijkheid: er is nergens bewijs dat Apple zo’n drastische prijsverlaging overweegt, maar volgens Gurman zou het een verstandige zet zijn.  Met name dan in die delen van de wereld waar de massa zich op dit moment geen iPhone kan veroorloven. In Afrika, Zuid-Amerika en grote delen van Azië kiezen veel mensen voor goedkopere Android-toestellen. Een betaalbare iPhone zou dat doorbreken. Nu nog kost de SE $ 399 (in Nederland € 489) en daarmee is het Apple’s goedkoopste iPhone.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Prijs iPhone SE 2020: 200 dollar?

Volgens Gurman ligt de prijs voor de productie van een iPhone SE 2020 zo rond de 200 dollar. Je zou denken: dan maken ze er dus geen winst op. Op het toestel zelf wellicht niet, maar iPhone-gebruikers zijn daarnaast bereid om te betalen voor apps en diensten als iCloud-opslag of Apple Music.

Veel mensen die eenmaal een iPhone hebben en daarmee dus het Apple-ecosysteem betreden, zijn daar doorgaans enthousiast over en blijven vervolgens plakken. Mogelijk zijn ze vervolgens bereid (of beter gezegd: in staat) om accessoires zoals een Apple Watch of AirPods te kopen. En uiteindelijk zelfs een duurdere iPhone.

iPhone SE 2022 komt eraan

Het is hoe dan ook niet verstandig om op dit moment een iPhone SE 2020 te kopen. Mogelijk is er op 8 maart een Apple-event en wordt er een nieuwe versie aangekondigd met 5G, een snellere chip en een betere camera.

Die nieuwe SE krijgt waarschijnlijk de prijs van de oude iPhone SE. Die oude iPhone SE zal sowieso in prijs verlaagd worden, is het niet bij Apple zelf, dan wel bij webshops die van hun oude voorraad af willen. Of je hem voor pak hem beet 200 euro gaat vinden? Reken er niet te veel op.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Bron: MacRumors

 

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar