Terug naar Dit is waarom je nu géén iPhone SE moet kopen (+ wanneer wel)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Koopadviezen

Dit is waarom je nu géén iPhone SE moet kopen (+ wanneer wel)

Door Annemiek Lourensen22 februari 2022 14:153 min. leestijd0

Sta je te popelen om een iPhone SE te kopen? Heb dan nog even geduld, want je kunt geen slechter moment kiezen. Over een paar weken heb je namelijk niet een, maar twee opties: een nieuwer of een goedkoper toestel. Wat je voorkeur ook is, wij leggen uit wanneer wél het perfecte moment is om een iPhone SE te kopen.

iPhone SE 2022 kleuren

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iPhone SE 2022

De ‘nieuwste’ versie van de iPhone SE verscheen in 2020, dus het is wat ons betreft hoog tijd dat het model een comeback maakt. Gelukkig is Apple het hier mee eens. Binnenkort vindt namelijk een presentatie plaats waarin het bedrijf een reeks nieuwe producten aankondigt. En het is zo goed als zeker dat hier een nieuwe iPhone SE wordt onthuld.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wil je liever het nieuwste model hebben? Dan is het verstandig om op deze presentatie te wachten. Ondertussen kun je wel alvast ontdekken wat er nieuw is aan deze iPhone SE 2022.

Goedkoper toestel

Zelfs als zo’n nieuw model je niets interesseert, blijft het alsnog onverstandig om op dit moment een iPhone SE te kopen. Apple volgt namelijk een vast patroon na elke iPhone-release: als er een nieuwe versie verschijnt, gaat de prijs van zijn voorganger flink naar beneden. Oftewel: de prijs van de iPhone SE 2020 zal fiks dalen wanneer de iPhone SE 2022 uitkomt – nu betaal je voor het oudere model zo’n € 489.

Het is duidelijk zonde van je geld om nu een iPhone SE te kopen. Als je een paar weken wacht, heb je een gloednieuw toestel voor ongeveer dezelfde prijs als het 2020 model. Of je koopt het oudere model voor een nóg lagere prijs.

Wanneer wel een iPhone SE kopen?

Of je nou het nieuwste model wil of wat geld wil besparen: het is hoe dan ook verstandig om nu géén iPhone SE te kopen. Maar wanneer dan wel?

Als we de geruchten mogen geloven, zal de iPhone SE 2022 op 8 maart worden aangekondigd. Het lijkt erop dat Apple dan een ‘Apple Event’ houdt, oftewel een presentatie om nieuwe producten te onthullen. En om in herhaling te vallen: we zijn ervan overtuigd dat de iPhone SE 2022 hier wordt onthuld.

Volgt Apple hetzelfde patroon als die van hun eerdere iPhone-releases, dan weten we zelfs al wanneer de iPhone SE 2022 verschijnt. Dit zou neerkomen op de volgende data: op vrijdag 11 maart kun je de iPhone pre-orderen, en een week later ligt hij in de winkels (of op je deurmat). In het geval dat Apple deze traditie voortzet, geniet je op 18 maart al van een gloednieuwe iPhone SE (en misschien van wat extra spaargeld in je portemonnee).

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar