Terug naar De online App Store ziet er nu véél beter uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De online App Store ziet er nu véél beter uit

Door Laura Grootaarts19 januari 2018 13:112 min. leestijd0

Met de update naar iOS 11 afgelopen september is de App Store voor het eerst in zijn bestaan grondig gerenoveerd. Bekeek je echter de App Store in de browser op je desktop, dan leek dat wel en trip down memory lane. Daar heeft Apple nu iets aan gedaan.

Metamorfose App Store

Open je de App Store in bijvoorbeeld Safari, dan zie je dat deze een heel ander uiterlijk heeft dan voorheen. Hij is nu veel meer in lijn met de App Store zoals je die op je iPhone en iPad vindt. De online App Store – App Store Preview eigenlijk – heeft voortaan veel duidelijkere en grotere foto’s met veel wit eromheen. De screenshots hebben bovendien afgeronde hoeken, wat van pas komt als het gaat om de iPhone X. De lange lappen tekst zijn verleden tijd, ze zijn er nog wel maar je moet ze open klikken om ze in hun geheel te kunnen lezen.

De reviews van andere app-gebruikers, spingen in het nieuwe ontwerp veel meer in het oog. Apps die Apple zelf de moeite waard vindt, krijgen het label ‘Keuze van de redactie’. Wat ook opvalt, is de melding bovenaan in het scherm: ‘Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.’ Dan kunnen daarover geen misverstanden meer ontstaan. Klik op de afbeelding hieronder om het nieuwe ontwerp van de App Store te bekijkn.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

App Store preview

Er wordt druk gewerkt aan de App Store

Apple is druk bezig met het optimaliseren van de App Store. Eerst ging de App Store in iOS 11 in zijn geheel op de schop, en met succes: nog nooit werd er op nieuwjaarsdag (traditioneel de drukset dag van het jaar) zo veel gespendeerd in de App Store. Nu volgen er steeds meer kleine verbeteringen. Zo kun je sinds kort apps pre-orderen en stimuleert Apple het om gratis proefabonnementen af te sluiten in de App Store.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar